Geüpdatet: 20 Mei 2024

Dagaanbiedingen blog

Welke opzetborstel werkt het beste bij gevoelig tandvlees?

15 Oktober 2021

Een opzetborstel die zacht en herstellend werkt

Als je last hebt van gevoelig tandvlees, is het van belang dat je een opzetborstel aanschaft die ervoor zorgt dat je niet nog meer pijn krijgt aan je tandvlees maar daarnaast ook bevorderend werkt voor het herstel van je tandvlees. De borstelharen van deze opzetborstel zijn uiteraard veel zachter dan de borstelharen van een standaard opzetborstel. Ook zorgen deze opzetborstels ervoor dat je gemakkelijker met de borstel tussen je tanden geraakt waardoor je tandvlees veel sneller geneest.

Oral-B CrossAction opzetborstel

Deze opzetborstel van Oral-B verkleurt na verloop van tijd waardoor je precies weet wanneer de opzetborstel aan vernieuwing toe is. Daarnaast zorgt de hoek waarin de opzetborstel staat ervoor dat je tanden extra goed schoon worden gemaakt en je plekken bereikt die je anders moeilijk zou bereiken. De borstel is stevig maar is gelukkig toch zacht, waardoor hij heel geschikt is als je last hebt van gevoelig tandvlees.

Silk'n Toothwave Klein opzetborstel

Deze opzetborstel heeft iets bijzonders. Ze beschikken namelijk over de technologie genaamd DentalIRF. Door middel van deze technologie worden er radiofrequenties uitgezonden. In de opzetborstel is een siliconen rand verwerkt welke golven door middel van radiofrequentie verspreidt. Hiermee poets je verkleuring en tandplak zo van jouw tanden. De borstel is zacht waardoor hij prettig aanvoelt voor je tandvlees.

Oral-B FlossAction opzetborstel

Deze opzetborstel heeft borstelharen die MicroPulse worden genoemd. De MicroPulse borstelharen zorgen ervoor dat je tanden heel goed en diep gereinigd worden waardoor ontstekingen geen kans meer krijgen. Dit klinkt misschien spannend als je last hebt van gevoelig tandvlees, maar de zachte haren zorgen ervoor dat het poetsen geen pijn doet maar juist fijn aanvoelt.

Oral-B iO Gentle Care opzetborstel

Deze opzetborstel is speciaal ontworpen voor mensen die last hebben van gevoelig tandvlees, dus dat is super. Wat deze borstel doet, is dat hij zich aanpast aan de vorm van jouw tandvlees en tanden. Hierdoor sla je geen enkel plekje over tijdens het poetsen, wat natuurlijk je gevoelige tandvlees ten goede komt. Daarnaast heeft deze opzetborstel aan de buitenrand extra zachte haren voor een nog fijnere poetsbeurt.

Philips Sonicare Premium Gum Care HX9054/33 opzetborstel

Deze opzetborstel heeft niet alleen zachte haren aan de buitenkant van de borstel, maar over de hele linie. Ook al is het een zachte borstel, de opzetborstel zorgt er wel voor dat tandplak op moeilijk bereikbare plaatsen wordt verwijderd en dat is natuurlijk belangrijk. Niet alleen voor een algemeen goede mondhygiƫne, maar ook om gevoelig tandvlees tegen te gaan. In combinatie met de DiamondClean Smart tandenborstel kun je deze opzetborstel optimaal gebruiken. Dit komt door de microchip die verwerkt is in de opzetborstel, waardoor de tandenborstel precies weet hoe hard er gepoetst moet worden.

Met deze opzetborstels genees je jouw gevoelige tandvlees zo snel mogelijk. Welke opzetborstel het beste bij jou past, hangt af van je persoonlijke wensen en mogelijkheden

Beste opzetborstel aanbiedingen


Gerelateerde pagina's