Geüpdatet: 5 Maart 2024

Dagaanbiedingen blog

Hoe sluit je een Nintendo Switch aan op de tv?

05 April 2018

Een Nintendo switch is een ideale console om thuis en onderweg games mee te spelen. Je kunt met dit apparaat handheld spelen waarbij je alleen aan het gamen bent, in tafel stijl waarbij je met twee personen met of tegen elkaar kunt spelen, of in een TV stijl. Deze laatste optie is zeer geschikt om met een groep samen te spelen. De Nintendo Switch kun je eenvoudig aansluiten op een TV. Hoe je dit kunt doen, lees je hier.

Nintendo Switch aansluiten op de TV

Om een Nintendo Switch aan te sluiten op de TV heb je naast het beeldscherm ook een Nintendo Switch houder, een HDMI-kabel (een kabel, die zorgt het digitale signaal van de Nintendo Switch spelcomputer naar de tv) en een voeding. De deksel van de Nintendo Switch is eenvoudig aan de achterkant open te maken. Hier vind je de ingang van de voeding en van de HDMI kabel. De voeding is het snoer dat naar je stopcontact gaat, de HDMI-kabel is je aansluiting van je console naar de tv.

Nu kun je de Joy-Con-controllers losmaken van de console. Hiermee kun je games spelen en de console bedienen. Je kunt nu je Nintendo Switch in de houder plaatsen. Als je het apparaat goed in het midden van de houder naar beneden drukt, zal het scherm van de Nintendo Switch uitgaan (en deze taak overdragen aan de tv) als het systeem goed in de houder zit. Zoek nu op de tv het juiste HDMI kanaal op en je zult zien dat het Nintendo-Switch scherm wordt weergegeven op TV. Je kunt nu beginnen met gamen.

Top Nintendo Switch aanbiedingen


Top Nintendo Switch Game aanbiedingen


Top Nintendo Switch Switch Controller aanbiedingen


Gerelateerde pagina's