Geüpdatet: 19 Juli 2024

Dagaanbiedingen blog

Stofzuiger kopen? Dit moet je weten!

13 Oktober 2017

Bij het kopen van een stofzuiger wordt vaak gekeken naar de hoeveelheid watt die de stofzuiger heeft. Zo lijkt het logisch dat méér watt automatisch beter is. Dit is echter een mythe. Stofzuigers van 1200 watt kunnen net zo goed zijn als stofzuigers van 2000 watt. Daarom is er besloten dat een nieuwe stofzuiger maximaal 1600 watt mag hebben. Vanaf 2017 mag een nieuwe stofzuiger zelfs nog maar een vermogen van 900 watt hebben.

 

De stofzuigers zijn bovendien voorzien van een energielabel, waardoor je snel kan zien of je een zuinige stofzuiger koopt.

 

Minstens 20% korting

Omdat we je de allerbeste prijs willen geven, vind je hier alleen stofzuigers met minstens 20% korting. Bovenaan vind je de beste aanbiedingen, bijvoorbeeld stofzuigers met meer dan 50% korting! Of je nu op zoek bent naar een goedkope stofzuiger, een kruimeldief aanbieding of een andere stofzuiger aanbieding, bij Dagaanbiedingen.nl vind je deze!

Stofzak of stofbak

Kies je voor een stofzuiger met stofzak, zal je regelmatig stofzuigerzakken moeten aanschaffen. Na verloop van tijd kan dit flink in de kosten lopen. Het heeft echter wel een aantal voordelen ten opzichte van een stofzuiger met stofbak. Zo is het schoonmaken een stuk eenvoudiger en hygiënischer, en werkt een stofzuiger met stofzak beter op tapijt.

Robotstofzuiger

Het klinkt voor sommigen nog als toekomstmuziek, maar de robotstofzuiger heeft zijn intrede in de markt gedaan. Niet meer zelf aan de slag om de kamer stofvrij te krijgen, maar gewoon een robotstofzuiger die het werk doet.

Bij een robotstofzuiger is het mogelijk om een vast programma in te stellen. Deze zal dan op de ingestelde tijdstippen een rondje door het huis maken, om vervolgens zichzelf weer aan de oplader te plaatsen. De meeste geavanceerde robotstofzuigers kunnen zelf op basis van sensoren je huis in kaart brengen, om zo ieder plekje schoon te krijgen. Robotstofzuigers zijn al verkrijgbaar vanaf €99,-.

Gebruiksgemak stofzuiger

Bij de aanschaf van een stofzuiger zijn er een aantal punten waar je aan moet denken, bijvoorbeeld:

  • Gewicht
  • Vermogen
  • Bereik
  • Geluid
  • Prijs

 

Gebruik je de stofzuiger vooral op één verdieping, dan maakt het gewicht wat minder uit. Moet je deze juist vaak de trap op en af slepen, is gewicht erg belangrijk. Moet je een grote kamer stofzuigen, dan is het bereik van het snoer weer belangrijk.

 

Daarnaast hebben veel consumenten een hekel aan het geluid van een stofzuiger. Het klinkt niet onlogisch dat meer geluid gelijk staat aan meer zuigkracht. Dit is echter niet altijd waar. Let bij de aanschaf van een stofzuiger ook op de toonhoogte van het geluid. Dit kan de mate van ergernis ook sterk beïnvloeden.

Wil je verzekerd zijn van de goedkoopste stofzuiger? Dan ben je hier op de juiste plek!

Top stofzuiger aanbiedingen

 

Top Elektrische BBQ aanbiedingen


Gerelateerde pagina's