Geüpdatet: 13 Juli 2020

Dagaanbiedingen blog

Wat zijn de beste merken vr-brillen?

10 April 2020

Een vr-bril is een hele mooie, maar ook een vrij dure investering. Natuurlijk wil je daarom weten welke bril het beste is. En welk merk de beste vr-brillen in het algemeen maakt. Valt daar peil op te trekken? Is er één merk dat de hele markt domineert, en met kop en schouders boven de concurrenten uitsteekt? In dit artikel bespreken we de belangrijkste bedrijven die vr-brillen maken en aan de top van deze markt staan.

...


Hoe maak ik mijn computer schoon?

06 April 2020

U kunt uw ventilatoren configureren zoals u dat wilt, zoveel mogelijk stoffilters gebruiken en ervoor zorgen dat uw PC ver weg is van tapijten en vloergebonden pluizen, maar op een gegeven moment zal de binnenkant van uw computerbehuizing stoffig worden. U kunt er niet aan ontsnappen en het is een goed idee om uw pc af en toe te reinigen als u de temperatuur van uw componenten beheersbaar wilt houden. Hier zijn de methoden die we gebruiken om onze computers veilig en grondig schoon te maken.

...


Dit zijn de beste gaming headsets van dit moment

03 April 2020

Een goede gaming headset zorgt ervoor dat je jezelf helemaal verliest in de wereld van de game die je speelt. Je kunt ermee chatten met je teamgenoten, de zachtste geluidjes van het spel verstaan, en genieten van geweldige atmosferische sound en draadloos draaggemak. En natuurlijk helpt de set je om je eventjes van de storende buitenwereld af te sluiten. Er zijn gaming headsets in alle mogelijke prijsklassen, van eenvoudige koptelefoons tot sets van honderden euro's met een geweldige geluidskwaliteit en surround sound. Hier vind je een paar van de allerbeste gaming headsets van dit moment.

...


Een goede gamestoel uitkiezen

27 Maart 2020

Een gamestoel is een hele chique bureaustoel die extra ondersteuning biedt aan je lichaam. Daardoor krijgt je lichaam een gezonde houding en voorkom je vermoeide schouders, armen, nek en benen. Ook kom je automatisch in de juiste houding te zetten om het toetsenbord en muis en/of een gamecontroller te bedienen, waardoor je prestaties omhoog gaan. Hoe kies je de juiste gaming stoel uit? Lees het hier.

...


Welk racestuur voor gaming moet je kopen

20 December 2019

Een racestuur voor gamen maakt je raceervaring vollediger en zorgt bovendien dat je beter kunt scoren op de games. Je krijgt met behulp van deze sturen meer controle over je stuurbewegingen, je gaspedalen en rempedaal. Dat maakt race games spelen met zo’n stuur niet alleen leuker, maar zorgt er ook voor dat je beter scoort. Op dit moment zijn er veel verschillende modellen racesturen in de handel, die behoorlijk uiteenlopen qua prijs – maar elk stuur boven de 100 euro biedt je een verbetering ten opzichte van een traditionele controler. We vergelijken hier een aantal van de racesturen die op dit moment populair zijn, en die voor een betaalbaar bedrag het octaangehalte van jouw race-ervaring flink kunnen verhogen. ...


Een VR bril wat kan je daarmee?

13 December 2019

Met een VR bril kan je een denkbeeldige werkelijkheid ervaren. Deze bril bedekt je hele gezicht, waardoor je tijdens het gebruik niets van de buitenwereld meekrijgt. Hij laat je in een fictieve wereld rondlopen, en deze wereld ervaren. Soms kan je deze illusie nog uitbreiden met een koptelefoon en met VR handschoenen. Maar alleen een VR-bril is al voldoende om je een tijdje mee te nemen naar een totaal andere werkelijkheid, die compleet realistisch voelt. ...


Wat is een moederbord?

14 Juni 2019

In iedere computer of laptop zit een moederbord. Maar wat is nou precies zo’n moederbord en hoe weet je of deze geschikt is voor alle toepassingen die voor jou belangrijk zijn? In dit artikel helpen we je om al die informatie op een rijtje te zetten, zodat je zeker weet dat je de beste keuze maakt. Je leest hier alle informatie die je over een moederbord moet weten.

...


Waarom een robotmaaier kopen?

14 Juni 2019

Als je een mooi gazon hebt aangelegd, wil je die uiteraard ook mooi houden. Je zult je grasmat vooral regelmatig moeten maaien. Vooral in de groeiperiode van gras zul je minimaal eens per week achter de maaier moeten lopen. Een robotmaaier kan dit werk echter uitstekend voor je uit handen nemen. Deze wetenschap geeft precies aan waarom het interessant is om een robotmaaier te kopen.

...


Waar gebruik je een telelens voor?

14 Juni 2019

Een groot voordeel van spiegelreflex camera's is dat je de lenzen kunt verwisselen. Voor iedere doeleinde zijn er tenslotte voorzieningen waarmee je de mooiste foto resultaten kunt behalen. Er zijn veel verschillende lenzen beschikbaar en één daarvan is een telelens. Voor veel mensen is de grote vraag echter waar je een telelens voor gebruikt? Wij gaan het je in deze blog vertellen.

...


Laad meer blogposts