Geüpdatet: 18 Juni 2024

Dagaanbiedingen blog

Past een 2-in-1 laptop bij mij?

07 Mei 2021

Tablet en laptop in één apparaat

Wanneer je overweegt om een laptop en / of tablet te kopen, is het de moeite om ook te overwegen of een 2-in-1 laptop misschien beter aansluit op jouw wensen dan beide apparaten of één van de twee. 2-in-1 laptops bieden namelijk voordelen van zowel een tablet als een laptop. Maar wat zijn deze voordelen eigenlijk? En hoe zit het dan met de nadelen? En het belangrijkste van dit alles: sluit een 2-in-1 laptop aan bij jouw wensen?

Veel onderweg

Als je veel onderweg bent is een 2-in-1 laptop hartstikke geschikt. Een 2-in-1 laptop neemt niet veel ruimte in en zorgt ervoor dat je zonder moeite overal aan de slag kunt. Waar je maar wilt: in de trein, bus, tram of het vliegtuig. Daarnaast is een 2-in-1 laptop lichter dan een meer traditionele laptop, wat ook positief is als je veel onderweg bent. Gezeul met zware tassen is met een 2-in-1 laptop verleden tijd.

Het beste van beide werelden

Een 2-in-1 laptop heeft werkelijk de voordelen van een laptop en tablet, daar een 2-in-1 laptop een touchscreen én een toetsenbord heeft. In een 2-in-1 laptop zit dus wat dat betreft echt het beste van beide werelden verwerkt.

Ook fijn voor in de privésfeer

Ook wanneer je op zoek bent naar aan apparaat voor thuis kan een 2-in-1 laptop heel geschikt zijn. Doordat de wendbaarheid van een tablet en de stevigheid van een meer traditionele laptop in één product verwerkt zijn bij de 2-in-1 laptop is deze prettig om van de ene naar de andere plaats in huis mee te nemen. Daarnaast kun je op een 2-in-1 laptop dezelfde programma’s gebruiken als bij een meer traditionele laptop.

Door een goed overwogen keuze betaal je uiteindelijk een minder hoge prijs

Wat betreft de prijs is de 2-in-1 laptop natuurlijk erg geschikt, gezien je niet de prijs voor beide apparaten betaalt. Veel mensen schaffen eerst een laptop of een tablet aan, waarna ze er later achterkomen dat ze het andere apparaat eigenlijk ook nodig hebben. Op dat moment besluiten ze alsnog het andere apparaat aan te schaffen, terwijl dat niet nodig was geweest als ze voor een 2-in-1 laptop waren gegaan.

De nadelen

Natuurlijk zijn er ook nadelen aan de de 2-in-1 laptop. Zo kan het zijn dat de scharnieren op een bepaald punt overbelast raken doordat deze veel gebruikt worden. Ook heeft een 2-in-1 laptop wat minder opslagmogelijkheden dan een meer traditionele laptop. Wanneer je echt zware programma’s wilt laten draaien, kun je beter een een meer traditionele laptop aanschaffen. Past een 2-in-1 laptop bij jou manier van leven en werken?

Beste 2/1 laptops:

Top 15 Laptop aanbiedingen


Gerelateerde pagina's