Geüpdatet: 1 April 2023

Dagaanbiedingen blog

Hoe werkt een babyfoon met camera?

07 Mei 2018

De modernere babyfoons zijn veel geavanceerder dan de voorgangers uit het verleden. Naast het luisteren naar de geluiden uit de babykamer, hebben de moderne babyfoons ook opties als het meten van de temperatuur in deze kamer, een led-weergave bij een geluid boven een bepaald niveau, het afspelen van slaapliedjes en een camera functie. Deze laatste mogelijkheid is een optie waarvoor veel ouders kiezen.

Met deze video- en beeld functie kun je niet alleen horen dat het goed gaat met je kindje, maar dit ook zien. Een babyfoon bestaat uit een zender en een ontvanger. De zender blijft staan in de kinderkamer. Dit onderdeel van de babyfoon heeft niet alleen een microfoon, maar ook een camera. De ontvanger nemen de ouders mee naar de plek waar ze de ouderunit kunnen zien en horen. De ontvanger heeft een beeldscherm waarop ze kunnen zien wat er in de kinderkamer gebeurt.

Waar selecteer je een babyfoon met camera op?

Veel (3D) babyfoons geven een zeer scherp beeld waarbij ook s ’nachts de kinderkamer goed zichtbaar is. Dit komt door een geavanceerde nachtzicht technologie, die beelden uit een donkere slaapkamer in een perfecte kwaliteit weergeven. Je kunt de babyfoons met camera selecteren op de kwaliteit, het gezichtsbereik en de focus mogelijkheden van de lens. Daarnaast zullen eventuele bevestigingsmogelijkheden een rol kunnen spelen bij de keuze van een babyfoon met camera.

Koop de beste babyfoon


Top Babyfoon aanbiedingen


Gerelateerde pagina's