Geüpdatet: 20 April 2024

Microfoon aanbieding kopen?

Tot 39% korting op alle Microfoons

Microfoons kopen & deals

Microfoons zijn ontzettend handig als je geluid op een goede manier wilt opnemen. Of je nu gaat zingen of een interview houdt, een goede microfoon is altijd fijn. Je kunt een microfoon gebruiken voor zowel spraak, zang of andere instrumenten.

Microfoons met of zonder draad

Als je een goede microfoon zoekt, dan kun je jezelf afvragen of je er eentje met of zonder draad wilt. Als je je veel verplaatst, bijvoorbeeld omdat je een lopend interview houdt, dan is een draadloze microfoon de beste optie. Als je altijd vanaf een vaste plek jouw geluid opneemt, dan kun je ook prima een microfoon kiezen die wel een draad heeft.

Zingen en instrumenten

Als je het geluid van zingen of instrumenten wilt opnemen, dan ga je het liefste wel iets opnemen van een hele goede kwaliteit. Hoe beter de kwaliteit van de opname is, hoe beter de muziek tot zijn recht komt. Als je professioneel muziek maakt, dan is een goede microfoon hierbij dus noodzakelijk.

Interviews

Bij het opnemen van spraak moet je in veel gevallen ook rekening houden met het achtergrondgeluid. Er zijn speciale microfoons die er ook voor zorgen dat het achtergrondgeluid of het geluid van de wind, niet voor te veel ruis zorgt op de opname. Hierdoor hoor je de stem van degene die praat een stuk beter en helderder.

Aanbiedingen

Wij hebben een groot assortiment aan microfoons waardoor je altijd genoeg keus hebt. Ook hebben wij veel microfoons in de sale, waardoor er veel aanbiedingen zijn en je ze voor een goedkope prijs kunt kopen.

Lees meer
Filter direct op merk: Hama

Filteren
Merken  
AKG
JBL

Toon alle merken


Prijs
€ 0 tot € 2
€ 2 tot € 5
€ 5 tot € 10
€ 10 tot € 20
€ 20 tot € 50
€ 50 tot € 100
€ 100 tot € 200
€ 200 tot € 500
€ 500 tot € 1000
€ 1000 tot € 2000
€ 2000 tot € 5000+
Laad meer microfoon aanbiedingen