Geüpdatet: 5 Maart 2024

Dagaanbiedingen blog

Hoe verwijder je nagellak zonder remover?

12 Juli 2018

9 van de 10 vrouwen is het wel eens overkomen. Je gaat lekker uit eten, stappen of je hebt een eerste date en je wilt er leuk en verzorgd uit zien. Maar vlak voordat je de deur uit gaat ontdek je dat je nagellak afgebladderd is. Er missen stukjes en op sommige vingers zelfs hele brokken. Kortom het ziet er nogal onverzorgd uit. Je gaat snel op zoek naar wat nagellak remover maar helaas………… op! Wat nu? Wij vertellen je in dit artikel hoe je nagellak verwijderd zonder remover.

Huismiddeltje

Eén van de opties om nagellak te verwijderen is een huismiddeltje dat al uit grootmoeders tijd stamt. Je moet er wat geduld voor opbrengen maar het werd perfect. Meng een beetje azijn met wat sap van een citroen of limoen en je kunt aan de slag. Je hebt nu je eigen nagellakremover gecreëerd en dankzij de natuurlijke ingrediënten is dit ook nog eens beter voor je nagels dan echte remover. Doop een wattenschijfje in het mengsel en je kunt aan de slag.

Weken

Erg simpel maar reuze effectief. Warm water. Doe zo heet mogelijk water (let op dat je het nog wel kunt verdragen en niet met vingers vol met blaren komt te zitten) in een bakje of een pannetje en hang je vingers erin. Hou dit tien minuten tot een kwartier vol. Daarna is de nagellak dusdanig zacht geworden, dat je het gemakkelijk van je vingers af kunt wrijven. Zit het nog steeds wat vast dan kun je het beste je vijl gebruiken om de laatste resten eraf te vijlen. Let er wel op dat je niet te ver door vijlt want dan heb je kans dat je je nagels flink beschadigd.

Alcohol

Een andere optie bij gebrek aan nagellakremover is even het medicijnkastje (of verbanddoos) in duiken. Je vindt hier vast en zeker een flesje ontsmettingsalcohol. Dit is een prima vervanger voor nagellakremover. Doe wat van het spul op een watje en je wrijft je nagellak in no time van je nagels af.

Deodorant of parfum

Een ander handig middeltje is deodorant of parfum. Hier zitten vaak oplosmiddelen in die heel goed als remover kunnen dienen. Spuit een beetje van één van beide op een watje en je kunt aan de slag. Wrijf met het watje over je nagels en je zult zien dat de nagellak verdwijnt. Voor een volledig schone nagel kan het zijn dat je iets meer watjes nodig hebt, maar dat het functioneert is een feit.

Nieuwe laag nagellak

Het klinkt misschien wat vreemd, maar het werkt écht. Lak je nagels nog een keer met een willekeurige kleur. Haal na 20 seconden ongeveer de nieuwe lak eraf met een watje en je zult zien dat je op deze manier ook de resten van je oude nagellak meteen mee verwijderd. Zorg er wel voor dat je een dikke laag nieuwe nagellak opsmeert want zo gaan de resten van je oude nagellak het beste mee. Jij zult verzorgd op de date komen, ook als je geen nagellak remover in huis hebt.

Hoe verwijder je nagellak zonder remover? Zie het hier:


Top Nagellak aanbiedingen


Gerelateerde pagina's