Geüpdatet: 23 Juni 2024

Deodorant aanbieding kopen?

Tot 59% korting op alle Deodorants

Deodorant is een product dat veel mensen gebruiken op een dagelijkse basis. Vaak nemen we het mee in onze tas en kun je het gebruiken door de dag heen.

Waarom gebruiken we deodorant ? De reden is simpel: transpiratie. Door te transpireren houd onze lichaam de lichaamstemperatuur in stand/ dat is erg fijn maar daarbij komt ook kijken dat het een onaangename geur afgeeft. Om deze geur te beperken en te dekken maken we gebruik van een deodorant.

Deodoranten of ook wel bekend als anti-transparanten zorgen ervoor dat de geur minder waarneembaar is. Een deodorant wordt een  anti-transparant genoemd als het ervoor zorgt dat je werkelijk minder gaat transpireren. Voor mensen die last hebben van overmatig transpiratie is een anti-transparant een erg fijn product in plaats van een willekeurige deodorant.

Vaak wordt gezegd dat een het gebruik van een deodorant schadelijk is voor de huis. Dit is echter niet het geval. Sommige mensen hebben een erg gevoelige huid of zijn allergisch voor de ingrediënten in een deodorant. Dit kan zorgen voor een geïrriteerde huid of een uitslag asl reactie op de ingrediënten. Als dit het geval is dan is het aangeraden om een natuurlijk deodorant te gebruiken die deze stoffen niet bevatten.

Bekijk het aanbiedingen overzicht hieronder en vindt de deodorant die bij jouw huid past.

Lees meer
Filter direct op merk: Odorex

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 2
€ 2 tot € 5
€ 5 tot € 10
€ 10 tot € 20
€ 20 tot € 50+
 
Uitgelicht
6x Odorex Extra Dry Stick 40 ml
€56.94
€28.45
Laad meer deodorant aanbiedingen