Geüpdatet: 23 Juni 2024

Handcreme aanbieding kopen?

Tot 50% korting op alle Handcremes

Last van droge handen? Gebruik dan een handcrème. Het heeft heel wat voordelen! Een handcrème verzorgd de handen en voed ze ook tegelijkertijd. Droge handen hebben komt vaak voor. We zijn nou immers heel de dag door bezig met onze handen. En daarom is het ook belangrijk om je handen goed te verzorgen en wat aandacht aan te besteden. Hierbij komt een handcrème goed van pas.

Een handcreme bevat namelijk stoffen die ervoor zorgen dat de handen het vocht vasthouden en opnemen in de huid. Daarnaast zorgt er een stofje in de handcreme er ook voor dat er als het ware een beschermlaag op de handen ontstaat. Door deze beschermlaag verdampt het vocht in je huid op de handen minder snel.

Uit onderzoek is ook gebleken dat hoe hoger de vetgehalte in een bepaalde crème zit, hoe effectiever deze is tegen de droge plekken en geïrriteerde huid. Daarom is het ook het handigst om s ‘avonds voor het slapen gaan, de handen goed in te smeren met een dikke laag handcrème en daarna de handen niet meer nat maken en gaan slapen. Zo kan de handcrème goed opgenomen worden in de huis en zijn werk doen.

Bekijk het aanbiedingen overzicht hieronder en wellicht vindt je de handcrème die bij jou past. Shopse!

Lees meer
Filter direct op merk: Benecos - Nivea

Filteren
Merken  

Toon alle merken


Prijs
€ 0 tot € 2
€ 2 tot € 5
€ 5 tot € 10
€ 10 tot € 20
€ 20 tot € 50+
 
Uitgelicht
Jacob Hooy CBD Handcr?me
€14.99
€8.98
Laad meer handcreme aanbiedingen