Geüpdatet: 19 Juli 2024

Eau de toilette aanbieding kopen?

Tot 33% korting op alle Eau de toilette

Eau de toilette is een ideale opfrisser. Het geurtje is niet zo sterk als de eau de parfum. Dit komt doordat de eau de toilette 5 tot 10 procent geurbestandsdelen bevat.

Eau de toilette bestaat om het makkelijk te noemen uit: geurbestandsdelen, alcohol en water. De alcohol zorgt ervoor dat de geurbestandsdelen behouden worden in het geurtje. Maar eenmaal als de eau de toilette gespoten is op de huis verdampt het alcohol gedeelte vrij snel en blijven de geurbestandsdelen achter op de huid. Omdat de eau de toilette een lage concentratie van geurbestandsdelen bevat blijft de geur niet al te lang hangen op de huid in vergelijking met de eau de parfum. Hierdoor is de eau de toilette ook een stuk goedkoper dan de eau de parfum.

Elk geurtje bestaat uit 3 lagen van noten: 1 de top noot, 2 de hart noot en 3 de basisnoot. De top noot wordt vooral gebruikt om de aandacht te trekken door een erg dominante geur. Deze geur blijft ongeveer 10 minuten hangen en daarna komt de geur van de hart noot naar boven. De geur van de hart noot blijft ongeveer 1 tot 2 uur hangen voordat de geur van de basis noot naar boven komt. De geur van de basis noot blijft dan ook het langst op de huid.

Bekijk hieronder het eau de toilette aanbiedingen overzicht en wellicht staat je favoriete eau de toilette hiertussen en dat ook nog eens met korting!

Lees meer
Filter direct op merk: Vanderbilt

Filteren
Merken  

Toon alle merken


Prijs
€ 0 tot € 5
€ 5 tot € 10
€ 10 tot € 20
€ 20 tot € 50
€ 50 tot € 100
€ 100 tot € 200
€ 200 tot € 500+
Laad meer eau de toilette aanbiedingen