Geüpdatet: 30 Mei 2024

Gezichtscreme aanbieding kopen?

Tot 40% korting op alle Gezichtscremes

Een goede gezichtscrème is het halve werk! Het is echt waar, het dagelijks gebruiken van een gezicht crème is erg belangrijk. Waarom ? zul je nu denken. Je kunt het zien als de basis verzorging van de gezichtshuid. Een gezichtscreme zorgt ervoor dat je huid heel de dag beschermd blijft en gehydrateerd blijft. Zeker omdat je gezicht dag in dag uit wordt blootgesteld aan verschillende invloeden van buiten af.

De juist gezichtscreme hebben is dan ook het belangrijkst. Een gezichtscreme die het meest doet voor jouw huid. Om de juiste gezichtscreme te vinden moet je goed kijken naar wat voor huidtype je hebt. Heb je bijvoorbeeld een vette huid, dan heb je een crème nodig die je huid wel hydrateert maar geen vocht vast houdt of inbrengt. Waar als je een droge huid hebt, wil je juist een gezichtscreme hebben die vocht inbrengt en vast houdt. Ben je veel buiten kies dan voor een gezichtscreme met SPF bevat zodat je beschermd ben tegen de invloeden van buitenaf.

Daarnaast zijn er 2 soorten gezichtscreme die je moet hebben. De dag en de nacht crème. De nachtcrème moet ook gebaseerd zijn op je eigen huidtype. Waar de dagcrème de basis vormt van de verzorging en je huid beschermd heel de dag door, is de nachtcrème er om je huid te herstellen en te voeden tijdens je nachtrust om zo lekker fris wakker te worden.

Bekijk hieronder alle gezichtscreme aanbiedingen, misschien zit je favoriete crème tussen en dat nog eens in de korting!

Lees meer
Filter direct op merk: Zarqa

Filteren
Merken  

Toon alle merken


Prijs
€ 0 tot € 10
€ 10 tot € 20
€ 20 tot € 50
€ 50 tot € 100
€ 100 tot € 200+
 
Uitgelicht
Jacob Hooy CBD Creme 50ml
€15.98
€9.58
Laad meer gezichtscreme aanbiedingen