Geüpdatet: 15 April 2024

Massage olie aanbieding kopen?

Tot 1% korting op alle Massage olie

Masseren gaat he makkelijkst als de handen geleidelijk over het lichaam kunnen bewegen. Een massage olie helpt daarbij! Het zorgt ervoor dat de handen moeiteloos kunnen bewegen. Maar soms is het ook nodig om iets van hou vast te hebben. Ook hiervoor zijn er bepaalde massage oliën voor.

Wat ook erg belangrijk is om in gedachte te houden tijdens het gebruiken van een massage olie op de huid. Is de huidtype van een persoon. Sommige oliën zijn wat vetter dan de andere. Voor elke huidtype hoort een gepaste olie bij want je wilt niet dat na een heerlijke massage met een lekkere massage olie je huid een bepaalde reactie heeft of dat je poriën helemaal verstopt raken door het gebruik van de verkeerde olie. Dus kijk zorgvuldig naar wat voor huidtype jij hebt en welke olie daarbij past.

Wat vaak voorkomt is dat verschillende oliën worden gemengd om zo een unieke olie te creëren voor een bepaalde huid of voor een bepaald doel. Zo wordt er een basis olie gebruikt en daaraan worden andere oliën toegevoegd met bepaalde eigenschappen en geuren als dat je voorkeur is.

Bekijk het aanbiedingen overzicht hieronder en vindt de massage olie voor jouw huid!

Lees meer
Filter direct op merk: Volatile

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 5+