Geüpdatet: 21 April 2024

Gezichtsmasker aanbieding kopen?

Tot 50% korting op alle Gezichtsmaskers

Je huid helemaal tot rust laten komen is erg belangrijk. Eens in de zoveel tijd is het nodig om jezelf lekker te verwennen met een gezichtsmasker.Het gezicht wordt dag in dag uit blootgesteld aan verschillende omgevingen en wordt hierdoor beschadigd en vervuild. Het reinigen en verzorgen van het gezicht is daarom ook noodzakelijk. Want een stralende en gezonde huid willen we allemaal hebben. Maar daar staat zeker ook wat tegenover.

Daarom is een gezichtsmasker het ideale middel om je huid te reinigen en te verzorgen. Deze combinatie zorgt ervoor dat je huid lekker “schoon gemaakt” wordt en tegelijkertijd ook verzorgd wordt. Maar let wel op, op welke gezichtsmasker je koopt en opdoet. Want elke huid type heeft een ander soort masker nodig. Zo zijn er maskers speciaal gemaakt voor een vette huid of voor juist een droge huid, maar ook voor een gecombineerde huid of juist een hele gevoelige huid.

Voordbeelden van veel gebruikte maskers zijn de hydraterende masker en de peel off maskers. De hydraterende masker wordt vaak gebruikt door vrouwen met een droge huid. Zoals de masker het al zegt het zorgt ervoor dat de huid gehydrateerd wordt. Maar vergis je niet ook mensen met een vette huid kunnen dit masker gebruiken. Wel is het belangrijk dat deze masker dan niet te vaak gebruikt word door vrouwen met een vette huid. De peeling off masker kan door zowat elke huidtype gebruikt worden, behalve de zeer gevoelige huid. De peel off masker zorgt ervoor dat alle dode huid cellen en verstopte poriën worden verwijderd van het gezicht.

Lees meer
Filter direct op merk: Montagne Jeunesse

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 2
€ 2 tot € 5
€ 5 tot € 10
€ 10 tot € 20
€ 20 tot € 50+
 
Uitgelicht
Jacob Hooy CBD Masker Tube
€14.99
€8.98
Laad meer gezichtsmasker aanbiedingen