Geüpdatet: 30 Mei 2024

Zelfbruiner aanbieding kopen?

Tot 50% korting op alle Zelfbruiners

Een tan hebben zonder er echt wat voor te doen of uren in de zon te liggen bakken willen we allemaal en zou ideaal zijn. Dat kan, met en zelfbruiner. Een zelfbruiner komt in vele vormen en is een product die je op je huid aanbrengt en uitsmeert om zo een tan te krijgen.

Een zelfbruiner komt voor in vele soorten en maten. Zo heb je kleine verpakkingen die je makkelijk mee kunt nemen in je tas voor onderweg en dan natuurlijk ook de normale grote verpakkingen voor in huis. Ook komt het in verschillende soorten zoals een spray, lotion of crème. Voor ieder persoon is er wat wils. Het licht natuurlijk aan je huidtype welk soort product het beste werkt voor jou. Gebaseerd daarop is het handigst om een soort uit te kiezen. Heb je bijvoorbeeld een droge huid kies dan voor de lotion of crème zodat het ook lekker je huid hydrateert en een tan mee geeft. Heb je een vette huid ga dan voor de spray, dit is lekker luchtig en houd ook geen vocht vast op je lichaam.

De zelfbruiners zijn in te delen in 3 soorten: De instant tan, de graduate tan en de wash off tan. De isntant tan geeft zoals de naam het al zegt gelijk een tan, het resultaat is optimaal na 4 tot 6 uur. De graduate tan is een tan die je moet opbouwen over een x aantal dagen. De wash off tan geeft ook direct resultaat maar blijft niet zitten omdat je hem namelijk eraf kunt wassen.

Bekijk snel het overzicht hier beneden met allerlei zelfbruiner aanbiedingen en vindt de zelfbruiner die bij jou past. Misschien zit er wel leuke zelfbruiner koopje tussen voor jou. Shopse!

Lees meer
Filter direct op merk: Earth-Line

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 10
€ 10 tot € 20
€ 20 tot € 50+