Geüpdatet: 21 April 2024

Dagaanbiedingen blog

Wat kan een Apple Watch?

18 Juni 2018

Een Apple Watch is een zeer geavanceerd horloge waarmee je veel meer kunt doen dan je “alleen” laten informeren naar de tijd. Je kunt deze Watch dan ook beter zien als een mini computer die je om je pols hebt. Wat kan een Apple Watch? Je leest het hier.

Een Apple Watch kun je alleen gebruiken in combinatie met een iPhone en vormt een directe verbinding hiermee. Je kunt met je horloge dan ook je telefoon aannemen, sms'jes en appjes versturen. Dit “slimme horloge” is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en formaten. De Apple Watch Series 3 is de nieuwste versie. Dit model is in september 2017 op de markt gekomen en heeft de meest uitgebreide functionaliteiten.

De functionaliteiten van de Apple Watch

Apple is met de introductie en de ontwikkeling van de Apple Watch binnen een zeer snelle tijd de absolute marktleider geworden in deze branche. Het uitstekende gebruiksgemak en de veelzijdige functionaliteiten van de Apple Watch hebben de nieuwe standaarden in deze sector bepaald. Wat je met deze watch snel zult vergeten is dat de tijdsaanduiding het oorspronkelijke doel is van een horloge. Vanzelfsprekend is dit uitstekend verzorgd, de tijd wordt tot op de milliseconde nauwkeurig voor je weergegeven.

Hiermee houdt iedere vergelijking met een horloge wel op, de Apple Watch heeft immers veel meer geavanceerde functionaliteiten. De ingebouwde hartslagmeter en stappenteller verraden de oorsprong van de Apple Watch. De Apple Watch is immers in september 2016 op de markt gekomen, als opvolger van de Apple Watch Sport (uit 2015). Door gebruik te maken van de dataverbinding kun je data uitwisselen en honderden apps downloaden. Denk hierbij aan apps over het weer, verkeer, OV informatie en gezondheidsapps. Je kunt met je Apple Watch zelfs betalingen verrichten. Alle informatie die je in het dagelijks leven nodig hebt, kun je op je horloge zien! Je draagt zelfs je favoriete muziek om je pols, de Apple Watch heeft voldoende ruimte om een paar honderd nummers voor je op te slaan en af te spelen.

Vanzelfsprekend is een Apple Watch voorzien van een GPS zodat je nooit de weg zult kwijtraken en bijna vanzelfsprekend kun je de watch gebruiken als wekker. Een Apple Watch kun je door middel van spraakcommando’s instructies geven. Siri is 24/7 voor je beschikbaar. De watch is voorzien van een snelle processor en heeft een beeldscherm die je ook in direct zonlicht goed kunt aflezen. De draagbare mini computer is waterbestendig tot 50 meter.

De uitdrukking “wat gaat de tijd snel” wordt veel gebruikt en dit wordt dan ook door Apple bevestigd. Kijk maar eens op je horloge!

Wat kan een Apple Watch, bekijk hier:


Top Apple Watch aanbiedingen


Top Smartwatch aanbiedingen


Gerelateerde pagina's