Geüpdatet: 13 April 2024

Stappenteller aanbieding kopen?

Tot 1% korting op alle Stappentellers

Goedkope stappentellers

Een stappenteller is ideaal om bij te houden of je dagelijks genoeg beweegt. De stappenteller, ook wel pedometer, geeft jou informatie over jouw beweging en kan een motivatie zijn om meer te bewegen. Ben jij op zoek naar een goedkope stappenteller en wil je de beste aanbieding? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij hebbend de scherpste deals voor je uitgekozen en stappentellers in de sale opgesomd. Wel zo makkelijk.

Een stappenteller kun je vastmaken aan je broek of om je pols dragen. Ideaal, want op deze manier wordt alle beweging die je maakt meegenomen. Of je nu even koffie haalt op je werk of een lange wandeling maakt, de pedometer houdt alle lichaamsbeweging bij. Dit geeft inzicht in of je wel genoeg beweegt. Maar welke stappenteller kies je?

Er zijn goedkope stappentellers, die enkel het aantal stappen telt. Maar er zijn ook varianten die veel meer voor je meten. Hierbij kun je denken aan het meten van je hartslag of de afstand die je per dag aflegt. In deze laatste zit een GPS gebouwd die jou informatie geeft over hoeveel kilometer je hebt gelopen. Ook je slaapgedrag kun je in kaart brengen met een pedometer. Belangrijke informatie als je je algehele gezondheid wilt bijhouden. En wat dacht je van het tellen van het aantal calorieën. Wil je fit worden en ook op je voeding letten, dan is deze uitvoering van de stappenteller een goede optie. Wil jij ook inzicht krijgen in jouw lichaamsbeweging? Koop dan een stappenteller. Deze hoeft niet duur te zijn. Hieronder vind je een overzicht met de mooiste aanbiedingen en de beste deals.

Lees meer
Filter direct op merk: OMRON

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 5
€ 5 tot € 10
€ 10 tot € 20
€ 20 tot € 50
€ 50 tot € 100
€ 100 tot € 200
€ 200 tot € 500+
Laad meer stappenteller aanbiedingen