Geüpdatet: 20 April 2024

Dagaanbiedingen blog

Wat is een Amerikaanse koelkast?

07 Mei 2018

Amerikaanse koelkasten zijn veelvuldig te zien in de Tv-series uit dit land, maar worden ook in ons land steeds populairder. Verwonderlijk is dit niet. Deze koelkasten hebben niet alleen een mooie uitstraling maar bieden ook een uitstekende combinatie van luxe, comfort en vooral ruimte.

Een Amerikaanse koelkast is onderscheidend door zowel een grote ruimte, als een ongekende luxe. De Amerikaanse koelkast is makkelijk te onderscheiden door de twee karakteristieke deuren. Eén deur is voor de vriezer, de andere deur geeft toegang tot de koelkast. Het model wordt ook wel een side-by-side model genoemd. De koelkast biedt veelzijdige mogelijkheden om je gekoelde- en bevroren producten op een overzichtelijke wijze op te bergen. Er is immers genoeg plaats. Een Amerikaanse koelkast is immers bijna één meter breed en tegen de twee meter hoog en biedt makkelijk ruimte voor vijf a zes personen.

Waarom kiezen voor een Amerikaanse koelkast?

Als je ruimte en luxe wilt, is een Amerikaanse koelkast een goede optie. Hoewel deze meer energie verbruikt dan een gewone koelkast, krijg je er veel voor terug. Een Amerikaanse koelkast is immers uitgerust met diverse moderne technieken zoals opties als een sweet spot voor het bewaren van roomijs, een elektronische ijsblokjesmachine, een ingebouwde waterdispenser, een deuralarm en een luchtbevochtiger. Door deze laatste techniek blijven de producten in de groente- en fruit lade langer houdbaar en juist die houdbaarheid is één van de belangrijke functies van de koelkast!

Bekijk hier een productvideo:

Top Amerikaanse koelkast aanbiedingen


Gerelateerde pagina's