Geüpdatet: 28 Mei 2024

Inbouw koelkast aanbieding kopen?

Tot 17% korting op alle Inbouw koelkasten

Inbouwkoelkasten worden meestal in combinatie met een nieuwe keuken gekocht. Het is daarom ook mogelijk om de buitenkant van een inbouwkoelkast te laten maken op de manier hoe jij dat wilt hebben. Of volgens een al bestaand ontwerp die geleverd wordt door de winkel.

De inbouwkoelkast komt in verschillenden maten en modellen. Als je een klein koelkastje wilt is dat ook mogelijk maar een grote koelkast zoals de Amerikaanse koelkasten is ook mogelijk. Daarnaast zijn er ook nog inbouwkoelkasten die een koel en vriescombinatie hebben. Zo heb je 2 vliegen in 1 klap en hoef je niet nog eens apart te gaan zoeken naar een vrieskast.

Ook oogt een ingebouwde koelkast mooi en kun je vaak van buiten af niet zien dat het een koelkast is. Dit omdat de koelkast natuurlijk is ingebouwd en omdat er van buiten af matcht met de rest van de keukenkastjes, waardoor het een geheel wordt.

Let bij het kopen van een ingebouwde koelkast wel op de energie labels. Een koelkast met een label van A+++ is de meest zuinige koelkast die er is. Waar een label met A+ aangeeft dat de koelkast het minst zuinig is.

Bekijk het inbouwkoelkasten aanbiedingen overzicht hieronder en vindt de inbouwkoelkast die bij jou keuken past.

Lees meer
Filter direct op merk: AEG

Filteren
Merken  
AEG
LG

Toon alle merken


Prijs
€ 0 tot € 500
€ 500 tot € 1000
€ 1000 tot € 2000
€ 2000 tot € 5000+
Laad meer inbouw koelkast aanbiedingen