Geüpdatet: 5 Maart 2024

Dagaanbiedingen blog

Hoe zet je een Nintendo Switch uit?

05 April 2018

Een Nintendo Switch is een perfecte controller om overal op de wereld te gamen. Deze controller is ideaal voor zowel thuis op tv, als hand-held op het scherm te spelen. Het systeem is zeer gebruiksvriendelijk en is makkelijk aan en uit te zetten als je even door hebt hoe dit moet. Je kunt je game opslaan als je wilt (of moet) stoppen met gamen om niet de gegevens kwijt te raken en het risico te lopen dat je opnieuw moet beginnen.

Nintendo Switch uitschakelen

Je kunt de Nintendo Switch uitschakelen door de power (aan en uit) knop drie tot vijf seconden lang ingedrukt te houden. Op je scherm zal nu het power-menu verschijnen. Hierin heb je diverse opties, waaronder de keuze voor “opnieuw opstarten/ uitzetten”. Als je deze keuze hebt gemaakt, kun je kiezen voor de optie “uitzetten” om de Nintendo Switch uit te schakelen. Je kunt de volgende keer dan weer verder waar je gebleven bent.

De Nintendo Switch heeft ook een slaapstand als je de power knop kort indrukt. Dit wordt veel gezien als een aan- en uit functie maar dat is niet het geval. De batterij houdt het overigens lang uit als de console in slaapstand staat, maar het gebruik van de ingestelde uitschakel mogelijkheid is vanzelfsprekend een betere optie. Daarnaast kan je de Nintendo Switch ook instellen dat deze na een periode van niet gebruikt te zijn, zelf in een slaapstand terecht komt. Deze instelling kun je installeren zowel als de controller in het docking station staat als hand-held. Het is niet mogelijk om in te stellen dat de controller automatisch volledig wordt uitgeschakeld.

Top Nintendo Switch aanbiedingen


Top Nintendo Switch Game aanbiedingen


Top Nintendo Switch Switch Controller aanbiedingen


Gerelateerde pagina's