Geüpdatet: 30 Januari 2023

Dagaanbiedingen blog

Waar gooi ik mijn condoom weg?

05 April 2018

Een condoom is een uitstekend anticonceptiemiddel en een goede bescherming tegen sexueel overdraagbare ziektes. Het is echter wel van groot belang dat condooms gebruikt worden op de manier zoals dat moet om een veiligheidsgraad te garanderen. Daarnaast is het ook goed om te weten waar je een condoom weg kunt gooien.

Het gebruik van een condoom heeft altijd wat taboe. Hoewel het gebruik van een condoom de normaalste zaak van de wereld is, schamen veel mensen zich er toch voor. Er worden dan ook veel creatieve oplossingen bedacht om een condoom weg te gooien. Veel mensen gebruiken hiervoor het toilet, maar dat is een zeer slechte keuze. Dit zal immers onherroepelijk leiden tot verstoppingen.

Waar kan ik een condoom weggooien?

Er zijn diverse opties om een condoom weg te gooien. De beste optie is eenvoudig: je kunt een condoom dicht knopen en daarna inpakken in een stukje toilet- of keukenpapier en deze in iedere vuilnisbak weggooien. Niemand heeft het in de gaten want het lijkt op een zakdoekje en je voorkomt dat het toilet verstopt raakt. Eventueel gooi je het condoom in een openbare vuilnisbak

Top Condoom aanbiedingen
Gerelateerde pagina's