Geüpdatet: 22 Februari 2024

Dagaanbiedingen blog

10 goede redenen om de iPhone X te kopen!

22 Oktober 2018

Met de iPhone X viert Apple het 10-jarig bestaan van de iPhone. En zeg nou zelf, er is geen beter moment om flink uit te pakken natuurlijk. Dat heeft Apple dan ook zeker gedaan want de iPhone X is heel anders dan zijn voorgangers! Apple is en blijft natuurlijk een trensetter. Dit zie je dan ook zeker terug in de iPhone X. De iPhone X is één en al scherm met bijna geen randen er omheen. Dit prachtige design maakt dat niet alleen alle echte Apple fans een iPhone X willen hebben, maar ook vele andere mensen. Wij gaan je nog 10 goede redenen geven om deze iPhone X te kopen.

 • 1. Eén en al scherm

 • Zoals we al aangaven is de iPhone X één en al scherm. Het scherm bedekt dus de gehele voorkant van je toestel. Daarmee is Apple de eerste die met een Edge-to-edge-beeldscherm op de markt komt. Aan de bovenkant zit een inkeping in het scherm. De rand is daar dikker om ruimte te bieden aan de camera en diverse sensoren. De eens zo kenmerkende thuisknop is verdwenen. De voorkant en de achterkant zijn allebei van glas. Deze nieuwste iPhone is volgens Apple dan ook hét voorbeeld van een nieuwe generatie smartphones.

 • 2. Face ID

 • Deze telefoon ontgrendel je door middel van een nieuw beveiligingssysteem, namelijk Face ID. Ontgrendelen met je gezicht dus. Dit systeem vervangt hiermee dus de Touch ID waarbij je de phone ontgrendeld met je vingerafdruk. Bij aanschaf maak je een scan van jouw gezicht. Door de speciale sensoren in de 7-megapixel selfiecamera weet de telefoon dat hij jou voor zich heeft. Deze sensor doet het zelfs in het donker. De sensoren meten namelijk de diepte van je gezicht. Daardoor kun je de super slimme iPhone X niet in de maling nemen door hem een pasfoto voor te houden. Dit maakt jouw telefoon nóg unieker en nóg veiliger. Volgens Apple is Face ID dan ook de meest veilige manier van ontgrendelen ooit.

 • 3. Super scherpe foto’s

 • Met de nieuwe camera’s op de iPhone X maak je betere foto’s dan ooit. Op de voorkant zit een true depth camera waarmee je haarscherpe selfies met een wazige achtergrond maakt. De 12 megapixel camera’s op de achterkant beschikken over beeldstabilisatie wat prettig is als je tijdens het fotograferen soms wel eens wat beweegt. De foto’s blijven hoe dan ook scherp met deze functie

 • 4. Draadloos opladen

 • Dankzij de glazen achterkant van de iPhone X is het mogelijk om deze draadloos op te laden. Dit kun je doen via de Qi-standaard. Dat is de meest gebruikelijke manier voor draadloos opladen van het moment. Zelfs de Ikea verkoopt bijvoorbeeld tafels en lampen waarin zo’n oplader is geïntegreerd. Maar denk bijvoorbeeld ook draadloze oplaadvoorzieningen in het openbaar vervoer, in auto’s, op vliegvelden, op stations en in andere openbare ruimtes. Nooit meer gedoe met kabels dus. Gewoon neerleggen en opladen, waar en wanneer je wilt! Apple werkt zelf ook aan de zogenaamde AirPower: een matje waarmee je meerdere Apple-apparaten tegelijk kunt opladen.

 • 5. Animoji

 • Wat zijn Animoji zul je denken. Animoji zijn 3D emoji‘s die je gezichtsuitdrukkingen nabootsen. De iPhone X is het eerste apparaat dat hierover beschikt. Het zijn geanimeerde versies van Emoji. Door jouw gezichtsuitdrukking te veranderen, zal ook de Animoji mee veranderen. Kort na de release van de iPhone X verschenen er op sociale netwerken razendsnel Animoji’s die bekende muzieknummers playbackten. Wederom een schot in de roos van Apple dus.

 • 6. Oled – Scherm

 • Als je de iPhone X voor het eerst ziet, is het geweldige nieuwe scherm waarschijnlijk het eerste wat je opvalt. De naam van dit scherm is de Super Retina HD-Display. Het scherm heeft een 5,8 inch formaat, heeft een resolutie van 2436 x 1125 pixels (met 458 ppi) en ondersteunt HDR. Het scherm is gebaseerd op de oled-techniek, net als het scherm van de Apple Watch. Het is echter de eerste keer dat dit op een iPhone gebruikt wordt.

  Het bijzondere van deze techniek is dat er geen achtergrondverlichting meer nodig is. Iedere beeldschermpixel geeft zelf licht. Als een pixel zwart moet worden weergeven, dan wordt deze gewoon uitgeschakeld wat erg goed voor de batterij én voor het contrast is. Zwart is dus eindelijk echt zwárt.

 • 7. Filmopnamen

 • Met de iPhone X kun je adembenemende 4K-video-opnamen maken met 60 beelden per seconden. Dit levert uitermate scherpe en bijna filmachtige beelden op. Een fanatieke “cameraman” kan eigenlijk niet zonder.

 • 8. True Tone

 • In het scherm van de iPhone X zit ook de True Tone-functie verwerkt. Deze kennen we overigens al van de iPad Pro. True Tone wil zeggen dat het scherm zich voortdurend aan het omgevingslicht aanpast. Het True Tone-scherm zorgt ervoor dat kleuren zich aanpassen aan het omgevingslicht, zodat ze er altijd uitzien zoals ze bedoeld zijn. Als er dus overdag veel daglicht beschikbaar is, zien de kleuren er anders uit dan wanneer je ’s avonds bij kunstmatig licht op je scherm kijkt.

 • 9. AR-functies

 • Volgens Apple gaan apps met Augmented Reality (AR) een glansrijke toekomst tegemoet. Je kunt de camera bijvoorbeeld tijdens een heldere nacht naar boven richten en verschillende sterren(beelden), planeten en andere hemellichamen via het scherm van jouw iPhone X waarnemen. Voor Google Maps ontstaan er op deze manier ook talloze nieuwe mogelijkheden. Zo kun je je iPhone X op straat richten waarna je via je scherm ziet welke kant je op moet.

  Ook in bijvoorbeeld een winkel als IKEA hoef je nooit meer doelloos rond te struinen. Met de AR IKEA-app op jouw iPhone X zie je spullen waar je interesse in hebt (denk aan banken, stoelen en accessoires) al via je scherm in je woning staan. Zo weet je van tevoren al precies wat er in je interieur past en wat niet. Allemaal voordat je ook maar één stap in de winkel hebt gezet.

 • 10. A11- processor

 • De IPhone X draait op een nieuwe en nóg verder doorontwikkelde A11-processor. Dit betekent dat efficiëntie centraal staat bij deze processor en dat geen enkele klus te zwaar is voor de iPhone X. Door deze nieuwe A11-processor springt het Apple vlaggenschip nóg zuiniger om met zijn energie dan zijn voorgangers. Volgens Apple gaat de batterij tot wel twee uur extra mee tussen twee oplaadbeurten. Hoelang je werkdag ook duurt, met de iPhone X haal je zonder problemen het einde van de dag. Je hoeft hem dus niet tussentijds op te laden, hoeveel je hem ook gebruikt.

  Bekijk hier een filmpje met redenen om de Iphone X te kopen!


  Top iPhone X aanbiedingen


  Gerelateerde pagina's