Geüpdatet: 1 Februari 2023

Dagaanbiedingen blog

leuke bordspellen voor het hele gezin

28 Oktober 2022

Breng je graag quality time door met je gezin, maar word je moe van dezelfde oude filmavond? Verzamel dan de troepen en haal een van deze klassieke bordspellen tevoorschijn die leuk zijn voor het hele gezin!

Monopoly is een tijdloos spel waarvan mensen van alle leeftijden kunnen genieten. Het spel draait om deals maken, eigendommen verwerven en geld verdienen. Maar pas op! Als je op andermans eigendom komt, moet je hem huur betalen. De speler met het meeste geld aan het eind wint!

Als je op zoek bent naar een meer strategisch spel, dan is Schaken perfect voor jou. Dit spel voor twee spelers bestaat al eeuwen en wordt nog steeds door velen genoten. Het is een geweldige manier om kinderen te leren vooruit te plannen en na te denken voordat ze hun zet doen. Bovendien geeft het veel voldoening als je de koning van je tegenstander schaakmat zet!

Probeer voor een luchtiger spel eens Candy Land! Dit zoete spel is perfect voor jongere kinderen omdat er niet gelezen hoeft te worden. De spelers moeten gewoon hun gekleurde kaart op het juiste veld op het bord leggen. De eerste die de finish bereikt, wint!

Op zoek naar iets anders? Kijk dan eens naar Ticket to Ride - een grensoverschrijdend treinavontuur waarbij spelers kaarten verzamelen en daarmee spoorwegtrajecten tussen steden in Nederland claimen. De langste aaneengesloten route levert extra punten op, dus het loont om vooruit te plannen!

In wat voor stemming je familie ook is, er is hier zeker een bordspel waar iedereen van zal genieten. Dus stof die oude klassiekers maar eens af - misschien wordt het wel de leukste avond tot nu toe!


Gerelateerde pagina's