Geüpdatet: 22 Mei 2024

Dagaanbiedingen blog

Wat zijn de beste accessoires voor strandstoelen

18 Mei 2023

Parasols: bescherming tegen de zon

Het is heerlijk om op het strand te liggen en te genieten van de warme zon, maar het is ook belangrijk om jezelf te beschermen tegen de schadelijke UV-stralen. Een parasol is een onmisbaar accessoire voor je strandstoel. Het is niet alleen een stijlvolle toevoeging, maar biedt ook de nodige schaduw en bescherming tegen de zon.

Er zijn verschillende soorten parasols op de markt, van klassieke houten parasols tot moderne aluminium parasols met een UV-beschermingsfactor. Hier zijn enkele tips om de beste parasol voor jouw strandstoel te kiezen:

1. Kies voor een lichtgewicht parasol: Een lichtgewicht parasol is gemakkelijk te dragen en te installeren. Het maakt het ook eenvoudiger om je parasol aan te passen aan de stand van de zon gedurende de dag.

2. Kies een parasol met een UV-beschermingsfactor: Een parasol met een UV-beschermingsfactor beschermt niet alleen tegen de zon, maar ook tegen de schadelijke UV-stralen, waardoor het risico op zonnebrand en huidkanker wordt verminderd.

3. Kies een parasol met een verstelbare hoogte en hoek: Een verstelbare parasol is handig omdat je de hoogte en hoek kunt aanpassen aan de stand van de zon, zodat je altijd in de schaduw zit.

Bevestigbare tafels: het gemak van snacks en drankjes binnen handbereik

Een bevestigbare tafel is een uitstekend accessoire voor je strandstoel, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot je snacks, drankjes, zonnebril en andere spullen. Het is een handige oplossing om je spullen van het zand te houden en binnen handbereik te hebben.

Bevestigbare tafels zijn er in verschillende soorten en maten, zoals opklapbare tafels, verstelbare tafels en tafels met bekerhouders. Ze zijn meestal eenvoudig te bevestigen aan je strandstoel zonder gereedschap en kunnen worden aangepast aan je behoeften.

Opbergvakken: orde en gemak

Opbergvakken zijn een ander handig accessoire voor strandstoelen. Ze bieden extra opbergruimte voor tijdschriften, zonnebrandcrème, telefoons en nog veel meer. Opbergvakken zijn er in verschillende vormen en maten, zoals zijvakken, vakken aan de achterkant van de stoel en zelfs geïntegreerde koelvakken om je drankjes koel te houden op een warme zomerdag.

Het kiezen van opbergvakken voor je strandstoel hangt af van je persoonlijke behoeften en voorkeuren. Als je veel spullen meeneemt naar het strand, kies dan voor grotere opbergvakken die meer opslagruimte bieden. Als je alleen het hoognodige meeneemt, zijn kleinere opbergvakken voldoende.

Wielen: gemakkelijk verplaatsen op het strand

Strandstoelen met wielen zijn ideaal voor een dagje aan het strand. Ze maken het verplaatsen van je stoel over het zand een stuk eenvoudiger. Wielen zorgen ervoor dat je niet onnodig hoeft te sjouwen met je stoel en dat je gemakkelijk van plek kunt veranderen om zo de perfecte plek op het strand te vinden.

Er zijn verschillende soorten wielen voor strandstoelen, zoals luchtbanden en kunststof wielen. Luchtbanden zijn geschikt voor zacht zand, terwijl kunststof wielen beter geschikt zijn voor hardere ondergronden.

Conclusie: maak je stranddag compleet met de juiste accessoires

Het kiezen van de juiste accessoires voor je strandstoel kan je stranddag nog comfortabeler en aangenamer maken. Met een goede parasol, bevestigbare tafel, opbergvakken en wielen ben je helemaal klaar voor een ontspannen dag op het strand. Het enige wat je nog hoeft te doen is je favoriete strandstoel mee te nemen, je voeten in het zand te steken en te genieten van de zon, de zee en het strand.


Gerelateerde pagina's