Geüpdatet: 30 November 2023

Dagaanbiedingen blog

Wat kan een iPhone 7?

05 April 2018

De iPhone 7 biedt veelzijdige mogelijkheden voor de gebruiker. De accu van deze telefoon heeft voldoende capaciteit om de veelzijdige functionaliteiten van de iPhone 7 intensief te benutten. Denk hierbij alleen maar aan het gebruik van de geavanceerde 12-megapixel camera. Deze camera is voorzien van een grote lens en maakt gebruik van de geavanceerde ISP, de Image Signal Processor. De A10 Fusion processor is krachtig in vergelijking met soortgelijke toestellen. Daarnaast is het toestel voorzien van een automatische beeldstabilisatie voor selfies en heeft een flitsfunctie met een hoge lichtopbrengst. Met betrekking tot de opslagruimte heb je de keuze uit 32GB of 128GB. Met de snelle grafische chip heeft Apple veel aandacht besteedt aan het verbeteren van de gebruikservaring. De stereo speakers zorgen voor een uitstekend geluid. Ook de thuisknop van de iPhone 7 is geavanceerd ingericht. Deze is niet langer in te drukken, maar geeft feedback door middel van trillingen doordat het gebruik maakt van de Taptic Engine.

Uitvoeringen van de iPhone 7

Het opvallende is dat deze telefoon géén aansluiting voor een koptelefoon heeft. Bij de telefoon worden oordopjes geleverd met een lightning-poort of Bluetooth aansluiting. Het toestel wordt geleverd met een adapter, waarmee je de huidige 3,5 mm oordopjes kunt blijven gebruiken. De draadloze oordopjes van Apple, de Airpods, zijn als optie verkrijgbaar. Op deze manier heeft Apple een uniek toestel op de markt gebracht dat gericht is op de toekomst. De iPhone 7 is uitgevoerd in de kleuren gitzwart, zwart, rosé goud, goud en zilver. De antennestrepen zijn vrijwel onopvallend in het design weggewerkt. Het toestel is, door een waterdichte behuizing, waterbestendig tot 1 meter diepte. Het display geeft een brede kleurweergave, heeft een vingerafdruk bestendige en vet afstotende coating.

iPhone 7 en iPhone 7 plus

Het toestel is verkrijgbaar als iPhone 7 en iPhone 7 plus model. Het “reguliere” model heeft een 4,7 inch beeldscherm en is 138 gram zwaar, het plus model heeft een 5,5 inch scherm en heeft een gewicht van 188 gram. Hierdoor is er logischerwijs een verschil in schermresolutie en contrastverhouding. De capaciteit van deze toestellen is gelijkwaardig. De zoomfunctie van de camera is bij het plus model geavanceerder en biedt meer mogelijkheden. Daarnaast heeft de batterij van de iPhone 7 plus meer capaciteit.Top iPhone X aanbiedingen


Gerelateerde pagina's