Geüpdatet: 17 April 2024

Dagaanbiedingen blog

Waar moet je op letten bij het kopen van een babyfoon

20 September 2022

Bij het kiezen van een babyfoon zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Maar met alle verschillende monitoren op de markt, hoe weet je dan welke geschikt is voor jou en je gezin? Hier zijn een paar dingen waar je op moet letten bij het kiezen van een babyfoon:

1. Zorg ervoor dat de monitor een goed bereik heeft. Je wilt je baby overal in huis (of zelfs buiten!) kunnen horen, dus zorg ervoor dat de monitor een goed bereik heeft. Sommige monitoren hebben alleen audio, terwijl andere zowel audio als video hebben.

2. Bedenk hoe je waarschuwingen wilt ontvangen. Sommige monitoren worden geleverd met een app die meldingen naar je telefoon stuurt als er geluid is in de kinderkamer. Andere hebben een basisstation dat oplicht of een geluid afspeelt als je baby geluid maakt.

3. Kies een monitor met functies die bij je levensstijl passen. Als je vaak reist, zoek dan naar een monitor die verbinding kan maken met Wi-Fi, zodat je overal bij je kleintje kunt kijken. Als je meerdere kinderen hebt, zoek dan een monitor die geschikt is voor meer dan één camera.

4. Vergelijk prijzen en beoordelingen voordat je een definitieve beslissing neemt. Met zoveel opties op de markt is het belangrijk om prijzen te vergelijken en beoordelingen te lezen voordat je een bepaald model kiest.


Gerelateerde pagina's