Geüpdatet: 19 Juli 2024

Dagaanbiedingen blog

Dit zijn de beste gaming headsets van dit moment

03 April 2020

Dit zijn de beste gaming headsets van dit moment

Een goede gaming headset zorgt ervoor dat je jezelf helemaal verliest in de wereld van de game die je speelt. Je kunt ermee chatten met je teamgenoten, de zachtste geluidjes van het spel verstaan, en genieten van geweldige atmosferische sound en draadloos draaggemak. En natuurlijk helpt de set je om je eventjes van de storende buitenwereld af te sluiten. Er zijn gaming headsets in alle mogelijke prijsklassen, van eenvoudige koptelefoons tot sets van honderden euro's met een geweldige geluidskwaliteit en surround sound. Hier vind je een paar van de allerbeste gaming headsets van dit moment.

Corsair hs50 stereo gaming headset

Dit is een van de allerbeste budgetmodellen headsets. Voor €50 heb je een perfect geluid in een systeem dat kan meedoeen met de grote jongens. Voor die prijs kan je geen surround sound of Bluetooth verbinding verwachten. De Corsair hs50 stereo gaming headset is dan ook een systeem met bekabeling en weinig extraatjes. Maar het geluid is gewoon iets dat je totaal niet verwacht bij een gaming headset in deze prijsklasse. Ook andere koptelefoons van Corsair leveren trouwens voor een lage prijs een kwaliteit waar je U tegen zegt.

Beyerdynamic Custom Game

Dit is een bedraad systeem met een ingebouwde volumeschuif en een groot draagcomfort. Met een prijs van €150 is dit een vrij dure gaming headset, maar de uitstekende geluidskwaliteit maakt dat de aankoop meer dan waard. Opvallend is dat dit systeem geen surround sound heeft, iets wat je wel zou verwachten in de prijsklasse. Toch gunt dit apparaatje je een ervaring waar maar weinig andere systemen aan kunnen tippen.

HyperX Cloud Flight

Van de afwezigheid van bekabeling, de lange batterijduur, tot het sjieke design – dit is een prachtige deal als je niet meer dan 100 euro aan je headset wil besteden. De HyperX Cloud Flight staat je toe om 30 uur achter elkaar te gamen. Voor een prijs rond de €70 krijg je een systeem met een uitstekend geluid. Surround sound is hierbij helaas niet inbegrepen. De microfoon van deze set is geruiswerend en daardoor extra geschikt voor communicatie in teamplay.

Astro A2

Dit is een hybride headset met een uitstekend stereogeluid en alweer een erg lange batterijduur – 15 uur achter elkaar gamen is geen enkel probleem. Een opvallend design en een uitstekend draagcomfort zorgt ervoor dat de Astro A20 met een prijs rond de €120 een van de beste optie is als je een headset uit het middensegment zoekt.

SteelSeries Arctis Pro wireless

Deze headset kost je al snel rond de €250, maar heeft het grote voordeel dat hij de kwaliteit van bekabelde muziek levert - maar dan in een wireless headset. Via Bluetooth krijg je de allerbeste geluidsresultaten en geniet je even makkelijk van film- en populaire muziek als van de geluiden van je favoriete games. Dit is een van de duurste headsets die er op de markt is, maar de geluidskwaliteit maakt dit een investering die voor de meest fanatieke gamers logisch is. De headset bevat twee oplaadbare batterijen, waarvan je er telkens één tegelijkertijd kunt opladen zodat je nooit zonder geluid komt te zitten. Alles klopt aan dit apparaat.

Dit zijn de beste gaming headsets van dit moment? bekijk het hier:

Gaming headsets aanbiedingen


Gerelateerde pagina's