Geüpdatet: 8 December 2022

Dagaanbiedingen blog

De voordelen van het gebruik van een mobiele airconditioner

12 Juli 2022

Als de temperaturen beginnen te stijgen, is de airconditioner een van de eerste dingen waarnaar we grijpen om koel te blijven. Maar, wist je dat er eigenlijk verschillende soorten airconditioners op de markt zijn? Een type dat de laatste jaren aan populariteit heeft gewonnen is de mobiele airconditioner.

Mobiele airconditioners hebben een aantal voordelen ten opzichte van traditionele raam- of centrale units. Ten eerste zijn ze veel betaalbaarder. Je vindt mobiele units al voor 100 euro, terwijl raam- en centrale units honderden of zelfs duizenden euros kunnen kosten.

Ten tweede zijn mobiele airconditioners veel gemakkelijker te installeren. Je hoeft geen gaten in je muren of ramen te hakken, of een elektricien in te huren om een nieuwe unit aan te sluiten op het elektrisch systeem van je huis. Plaats het toestel gewoon op een geschikte plaats, steek de stekker in een standaard stopcontact, en je bent klaar om te gaan.

Ten derde zijn mobiele airconditioners veel draagbaarder dan hun vaste tegenhangers. Dit betekent dat je ze mee kunt nemen op reis, of ze van kamer naar kamer kunt verplaatsen als dat nodig is. En als je ze toch ooit uit een raamloos kantoor of een andere hete ruimte moet verplaatsen, zijn ze klein genoeg om ze gemakkelijk op te bergen tot de volgende zomer.

Tenslotte worden veel mobiele airconditioners geleverd met ingebouwde ontvochtigers. Dit betekent dat ze niet alleen de lucht koelen, maar ook helpen overtollig vocht uit de lucht te verwijderen - ideaal voor woningen in een vochtig klimaat.


Gerelateerde pagina's