Geüpdatet: 29 Mei 2024

Zandbak aanbieding kopen?

Tot 55% korting op alle Zandbakken

Zandbakken voor de beste prijs

Lekker spelen in het zand, welk kind wordt er niet blij van. De zandbak is een speeltoestel wat voor veel speelmogelijkheden zorgt en de ontwikkeling van het kind ook nog eens ten goede komt. Het traint bijvoorbeeld fijne motoriek door te spelen met het zand en vaak spelen kinderen ook samen in de zandbak. Goed voor de sociale vaardigheden. De beste deals voor zandbakken vind je op deze pagina!

Spelen met zand vinden veel kinderen leuk. Het zachte zand voelt voor kinderen vaak lekker aan en wanneer het zand nat gemaakt wordt kunnen ze er de mooiste creaties mee maken. De zandbak is een speeltoestel waar je kind veel speelplezier van zal hebben.

Zandbakken komen in verschillende uitvoeringen. Zo is er de zandschelp. Deze zijn vooral voor hele kleine kinderen geschikt en kan makkelijk afgedekt worden. Deze zandbak is gemaakt van kunststof en kan ook gevuld worden met water. Multifunctioneel dus. Er bestaan ook zandbakken van hout. Dit is eigenlijk de welbekende zandbak en staat leuk in je tuin. Voordeel van deze zandbak is dat er een zitplank op bevestigd is, waar spelende kinderen op kunnen zitten. Deze zandbakken komen vaak met een overkapping of deksel, dus goed af te sluiten tegen water. Een houten zandbak heeft wat onderhoud nodig, maar wanneer dit regelmatig gebeurt is het erg duurzaam.

Welke zandbak je ook kiest, kinderen vinden het spelen in een zandbak altijd een feest. Gegarandeerd blije gezichten wanneer je een goedkope zandbak aanschaft, helemaal als je deze kunt scoren voor een goede aanbieding. Hieronder vind je de beste deals.

Lees meer
Filter direct op merk: EXIT

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 20
€ 20 tot € 50
€ 50 tot € 100
€ 100 tot € 200
€ 200 tot € 500+
 
Uitgelicht
Outdoor Life zandbak Cupcake - blank - 24x118x118 cm - Leen Bakker
€54.95
€25.00