Geüpdatet: 22 Juni 2024

Springtouw aanbieding kopen?

Tot 24% korting op alle Springtouwen

Springtouwen kopen & deals

Springtouwen is niet alleen voor kinderen. Het is ook heel erg populair onder volwassen. Met een goed springtouw kun jij heel erg goed jouw conditie verbeteren, maar ook jouw lichaam trainen. Het is een goede manier om op te warmen voor een andere sport of work out, maar kan ook op zichzelf staand gebruikt worden om fitter te worden.

Functies van springtouwen

Als je vaak springt, dan zal je zien dat je steeds fitter wordt. Met het springen train je namelijk jouw conditie. Je zult zien dat je het springen steeds langer kunt volhouden. Waar je aan het begin misschien maar een paar minuten kon springtouwen, kun je na een tijdje trainen alweer wat langer springen.

Naast dat je je jouw algehele conditie traint, train je ook jouw bovenlichaam benen en buikspieren met springtouwen. Je lichaam wordt dus echt sterker van het springen met een springtouw.

Sterker en gezonder

Wist je ook dat het springen met een springtouw ervoor kan zorgen dat je minder cellulite krijgt? Springtouwen is effectief gebleken tegen cellulitis. Veel mensen krijgen hier last van en daarom is springtouwen een hele goede remedie.

Goedkoop springen

Springtouwen zijn voor verschillende prijzen te vinden. In ons grote assortiment vind je verschillende soorten springtouwen. Wij hebben altijd heel veel aanbiedingen waardoor je jouw touw lekker goedkoop kunt aanschaffen. Hierdoor is springtouwen niet alleen een hele gezonde sport, het is ook nog eens spotgoedkoop. Je hebt er immers enkel een springtouw voor nodig.

Lees meer
Filter direct op merk: Iron Gym

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 2
€ 2 tot € 5
€ 5 tot € 10
€ 10 tot € 20
€ 20 tot € 50
€ 50 tot € 100
€ 100 tot € 200
€ 200 tot € 500
€ 500 tot € 1000+
Laad meer springtouw aanbiedingen