Geüpdatet: 21 Juli 2024

Glijbaan aanbieding kopen?

Tot 24% korting op alle Glijbanen

Glijbanen: de beste sale

Een ultiem speelparadijs voor kinderen is niet compleet zonder een glijbaan. Met een glijbaan tover je je eigen achtertuin om in een speeltuin waar kinderen onbezorgd kunnen spelen. Op deze pagina vind je een verzameling van de beste deals!

Voor kinderen van alle leeftijden zijn er glijbanen te vinden. Deze plastic speeltoestellen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtematen, waardoor jouw kind lang kan genieten van de glijbaan in de achtertuin. Voor de aller jongste peuters zijn er speciale peuter glijbanen. Deze zijn gemaakt van kunststof en hebben slechts twee of drie sporten waardoor de glijbaan niet te hoog is. Jouw peuter kan op een veilige manier spelen. Er zijn ook hogere glijbanen verkrijgbaar. Deze hebben meer tredes en zijn hoger. Leuk voor wat oudere kinderen, die ook nog kunnen genieten van de glijbaan.

Alle glijbanen zijn veilig te gebruiken. Ze zijn gemaakt van kunststof en worden verstevigd door een middenstuk wat ervoor zorgt dat de glijbaan niet kan inklappen tijdens het gebruik. De glijbanen zijn makkelijk in te klappen en op te bergen. Het speeltoestel gaat lang mee vanwege het duurzame materiaal en is er in allerlei uitvoeringen en kleuren. Wil je er helemaal een paradijsje voor je kind van maken? Dan zijn er ook glijbanen die bevestigd zijn aan een speelhuisje. Spelen in de tuin was nog nooit zo leuk.

Een goedkope glijbaan is zo gevonden! Op deze pagina vind je een overzicht met de beste deals en scherpe aanbiedingen. Je hoeft zelf niet meer uit te zoeken waar je de goedkoopste aanbieding kunt scoren. Dit hebben wij al voor je gedaan.  

Lees meer
Filter direct op merk: Intex

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 20
€ 20 tot € 50
€ 50 tot € 100
€ 100 tot € 200
€ 200 tot € 500+
Laad meer glijbaan aanbiedingen