Geüpdatet: 24 Juli 2024

Skateboard aanbieding kopen?

Tot 30% korting op alle Skateboards

Skateboards kopen & deals

Skateboards zijn een heerlijk item om buiten mee te gaan sporten. Of je het nou alleen doet of samen met je vrienden, skateboarden is altijd leuk. Je moet eventjes oefenen met de juiste balans vinden en daarna kun je gewoon lekker gaan!

Welke skateboards zijn er allemaal?

Er zijn veel verschillende skateboards. Ze kunnen een diverse kwaliteit hebben, waardoor er skateboards zijn die heel erg goed zijn en ook skateboards die beter zijn voor occasioneel gebruik. Ook zijn er skateboards die speciaal voor kinderen zijn gemaakt, deze zijn dan wat kleiner en lichter.

Complete skateboards kopen

Als je een beetje handig bent, dan kun je met de verschillende onderdelen van het skateboard zelf een skateboard bouwen. Toch is het vaak handiger om een compleet skateboard te kopen die al helemaal goed in elkaar is gezet.

Een skateboard bestaat altijd uit een deck, dat is de bovenkant van het bord waar je op staat. Daaronder zitten er speciale wielen en je hebt er altijd vier nodig om goed te rollen. Ook zitten er trucks op jouw skateboard, twee maar liefst, om jouw bord zo goed mogelijk te besturen.

Designs

Je kunt voor een simpel bord gaan met een zwarte bovenkant, maar je kunt ook voor een speciaal bord gaan die mooie designs heeft. Hou jij van veel kleur of wil jij een skateboard hebben met een specifiek plaatje erop? Ook dan ben je bij ons aan het goede adres!

Aanbiedingen

In ons ruime assortiment zitten altijd veel skateboards in de sale. Hierdoor kun je kwalitatief hele goede skateboards kopen, voor een goedkope prijs. Dat is nog eens een goede deal!

Lees meer
Filter direct op merk: Move

Filteren
Merken  

Toon alle merken


Prijs
€ 0 tot € 5
€ 5 tot € 10
€ 10 tot € 20
€ 20 tot € 50
€ 50 tot € 100
€ 100 tot € 200
€ 200 tot € 500
€ 500 tot € 1000+
Laad meer skateboard aanbiedingen