Geüpdatet: 19 Juli 2024

Driewieler aanbieding kopen?

Tot 10% korting op alle Driewielers

Driewielers kopen en deals

Driewielers zijn handige fietsen voor jong en oud. Het is een handige fiets als je nog niet of niet meer goed kunt fietsen op een fiets met twee wielen. Het derde wiel geeft dan extra steun waardoor je eenvoudig balans kunt houden met een driewieler.

Waarom zijn driewielers zo handig?

Driewielers zijn ontzettend handig als je (nog) niet goed balans kan houden op de fiets. Wel kun je met een driewieler goed fietsen waardoor je mooie afstanden kunt afleggen. Op een fiets kun je vaak grotere afstanden afleggen dan wanneer je gaat wandelen. Je kunt dus makkelijker van A naar B komen.

Driewielers voor kinderen

Deze fietsen voor kinderen zijn hartstikke handig. Op die manier kunnen ze rustig leren fietsen. Ze leren een stuur in bedwang houden en ze ontwikkelen ook hun evenwicht. Vanaf een jaartje of 2 kunnen de kinderen meestal zelfstandig op een driewieler fietsen. Daarvoor is het beste als je een duwstang bij de driewieler hebt.

Driewielers voor ouderen

Ook ouderen kunnen plezier hebben van een driewieler. Misschien kunnen ze om bepaalde redenen niet meer goed fietsen op een fiets met twee wielen. Vaak kunnen ze dan nog wel fietsen op een driewieler. Fietsen op een driewieler verkleint ook het risico op omvallen en ongelukken. Hierdoor kunnen ouderen toch nog fietsen, maar dan op een meer veilige manier.

Sale en aanbiedingen

Wij hebben een ruim assortiment aan driewielers in onze collectie. Ook hebben wij veel aanbiedingen waardoor je goede driewielers lekkers goedkoop kunt krijgen. Hierdoor kun je op een goedkope manier een fijne driewieler aanschaffen voor bij jou thuis.

Lees meer
Filter direct op merk: Topmark - Smoby

Filteren
Merken  

Toon alle merken


Prijs
€ 0 tot € 5
€ 5 tot € 10
€ 10 tot € 20
€ 20 tot € 50
€ 50 tot € 100
€ 100 tot € 200
€ 200 tot € 500+
Laad meer driewieler aanbiedingen