Geüpdatet: 21 Juli 2024

Longboard aanbieding kopen?

Tot 25% korting op alle Longboards

Longboard

Een longboard is een soort skateboard dat speciaal ontworpen is om langere afstanden mee te rijden. Longboards komen in verschillende vormen omdat er ook verschillende disciplines zijn. Het rijden op longboards is eigenlijk redelijk simpel. Na een paar keer oefenen kun je al snel langere afstanden rijden. Een goedkoop en veilig longboard is nu hier verkrijgbaar in de sale.

Verschil tussen een longboard en skateboard

De meeste mensen zijn wel bekend met skateboards. Skateboards zijn bedoeld om korte afstanden mee te rijden en worden vooral gebruikt voor stunts en sprongen. Daarom zijn skateboards ook kleiner en lager bij de grond. Longboards zijn daarentegen bedoeld om langere afstanden mee te rijden. Het board is daarom ook langer, hoger en heeft grotere wielen. Longboards zijn dus niet geschikt voor stunts in het skatepark. Door de vorm en het materiaal van longboards kun je ook een hogere snelheid behalen. Door de grotere en zachtere wielen is een longboard ook comfortabel om op te rijden voor een langere afstand.

Onderdelen van het board

Je kunt ervoor kiezen om longboards compleet te kopen of om alle onderdelen los te kopen. Wanneer je kiest voor het laatste kun je het goedkope board volledig personaliseren. Het is altijd belangrijk om regelmatig onderdelen te vervangen wanneer deze slijten. Het board kan dan niet meer optimaal gebruikt worden. Zowel complete longboards als de losse onderdelen zijn in de aanbieding. Door het grote aanbod aan aanbiedingen en deals kun je een board uitkiezen dat past bij jouw stijl.

Lees meer
Filter direct op merk: Apollo

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 50
€ 50 tot € 100
€ 100 tot € 200
€ 200 tot € 500+
Laad meer longboard aanbiedingen