Geüpdatet: 19 Juli 2024

Zwembad aanbieding kopen?

Tot 70% korting op alle Zwembaden

Zwembaden zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten, en zijn zwembaden die neer te zetten zijn voor een paar uur of voor een langere termijn van een paar maanden. Vooral de grotere zwembaden kunnen gerust een langere tijd blijven staan zodat er in de warme maanden volop genoten kan worden van heerlijke waterpret. Mocht hiervoor gekozen worden is het wel raadzaam ook naar de accessoires te kijken om het zwembad schoon te houden.

Voor de jongsten onder ons, zijn er leuke opblaasbare badjes die voorzien zijn van geïntegreerde speeltoestellen die vaak gebaseerd zijn op een leuk thema. Voor opzetzwembaden die geschikt zijn voor volwassenen zijn er grofweg twee mogelijkheden. Een opblaasbaar opzetzwembad is eenvoudig en makkelijk plaatsbaar. Na het opblazen van de rand kan het zwembad gevuld worden met water. Vooral voor de zwembaden van een grotere afmeting is het raadzaam om te kiezen voor een stabiel opzetzwembad met een frame voor meer stevigheid. Opzetzwembaden zijn in diverse afmetingen verkrijgbaar, maar ook in diverse vormen. Er is veel keuze in rechthoekige, vierkante, ronde en ovale zwembaden. Voor de grotere zwembaden zijn trappen verkrijgbaar voor het makkelijk in- en uit te klimmen van het bad.

Als een zwembad voor een langere periode staat, is het belangrijk om de hygi├źne en de waterkwaliteit in de gaten te houden en waar nodig bij te sturen. Hiervoor zijn diverse accessoires voorhanden zoals een zwembadpomp of een skimmer. Om de juiste waterbalans te garanderen zijn er zwembad tests voorhanden. Met chloor en PH-middelen kan de kwaliteit van het water in orde worden gehouden. Daarnaast is het goed om het zwembad altijd af te dekken als deze een langere tijd niet gebruikt wordt om te voorkomen dat er bladeren, takjes en eventueel ander afval in kan waaien en om de warmte vast te houden.

Lees meer
Filter direct op merk: Intex

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 2
€ 2 tot € 5
€ 5 tot € 10
€ 10 tot € 20
€ 20 tot € 50
€ 50 tot € 100
€ 100 tot € 200
€ 200 tot € 500
€ 500 tot € 1000
€ 1000 tot € 2000
€ 2000 tot € 5000
€ 5000 tot € 10000+
 
Uitgelicht
Bestway zwembad Mistral - set rechthoek 282 - Leen Bakker
€349.00
€165.00
Laad meer zwembad aanbiedingen