Geüpdatet: 18 Juni 2024

Skates aanbieding kopen?

Tot 10% korting op alle Skates

Skates kopen

Met skates of skeelers kun je op een leuke manier aan lichaamsbeweging doen. Zowel voor kinderen als volwassenen is het leuke en gezellige recreatieve activiteit. De leukste en goedkoopste skeelers vind je op deze pagina. We hebben de scherpste deals voor je uitgezocht.

Inline skates hebben een rij met wieltjes onder een schoen, waarmee je gemakkelijk over de weg glijdt. Skeelers zitten comfortabel door de harde schoen die de voet voldoende ondersteuning geeft. Zowel voor lange als korte afstanden kun je skeelers gebruiken. Lange afstanden zijn niet slecht voor je lijf. In tegenstelling tot bijvoorbeeld hardlopen, maak je met skeeleren zachte bewegingen die niet schadelijk zijn voor je gewrichten. Bijna iedereen kan skeeleren!

Skates komen in diverse uitvoeringen. De wielen van skates bepalen hoe soepel de skate over de weg glijdt. Wanneer je bijvoorbeeld voor speed skates kiest, kun je hoge snelheden halen. De wielen zijn vaak wat groter en hebben een smal profiel. Zo blijft het contact met de weg minimaal en is er weinig weerstand. Dit zorgt ervoor dat je grote snelheden kunt halen. De schoen van een skate heeft een nauwe pasvorm en biedt ondersteuning voor je enkels. Wel zijn ook hier verschillen in. Hoe minder ondersteuning, hoe flexibeler de schoen.

Skates kun je vinden in allerlei verschillende prijscategorieën. Het aanbod is enorm en om je het wat gemakkelijker te maken, vind je hieronder een overzicht van de scherpste aanbiedingen en deals. Skates kopen in de sale scheelt al snel een paar tientjes.

Lees meer
Filter direct op merk: Powerslide

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 50
€ 50 tot € 100
€ 100 tot € 200
€ 200 tot € 500+
Laad meer skates aanbiedingen