Geüpdatet: 17 Juni 2024

Ananassnijder aanbieding kopen?

Tot 1% korting op alle Ananassnijders

Wil je lekker genieten van een vers stukje ananas, en niet van de voorgesneden stukjes maar echt een verse ananas? Dan is het wel handig om een ananassnijder te hebben, om het snijden van de ananas een stuk makkelijker te maken.

Veel mensen vinden het snijden van een ananas een flinke klus. En dat is het zeker ook, het is een stevige vrucht met een harde huid. Her vergt zeker wat aandacht en tijd als je het zou snijden met een keukenmes. Door het gebruiken van een ananassnijder zorg je ervoor dat je de ananas efficiënt snijd. Zo verspil je ook geen vruchtvlees van de ananas. Ook kost het minder tijd in vergelijking met het gebruiken van een keukenmes.

Het gebruiken van een ananassnijder is erg simpel. Het werkt als een kurken trekker waarmee je kruk uit de wijnfles trekt, maar dan voor een ananas. Als eerst verwijder je de kroon van de ananas met een scherp keukenmes. Dan zet je de ananas weer rechtop op het keukenblad en zet je de ananassnijder op de plek waar de kroon heeft gezeten. Vervolgens draai je de ananassnijder in de ananas zoals je een kurkentrekker, totdat je niet meer verder kan. Zodra je dat punt hebt bereikt moet je wat heen en weer bewegen om zo ruimte te creëren en de ananas naar boven te schuiven. En je bent klaar!

Bekijk het aanbiedingen overzicht hieronder en maak het jezelf gemakkelijk om van een verse stuk ananas te genieten!

Lees meer
Filter direct op merk: Tomorrow's Kitchen

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 5+