Geüpdatet: 29 Mei 2024

Cocktailshaker aanbieding kopen?

Tot 29% korting op alle Cocktailshakers

Cocktails drinken met vrienden en familie is een heerlijke bezigheid. Maar wat nog leuker is, is als je de cocktails zelf maakt, thuis met vrienden of familie. Gezellig met zn allen in de keuken en je kunt zelf kiezen wat voor ingrediënten je allemaal gebruikt. Maar om zo een cocktail te maken heb je uiteraard wel een cocktailshaker nodig.

Cocktailshakers komen in verschillende soorten en maten. Van klein tot groot en wat vooral het verschil maakt in de cocktailshakers is het materiaal ervan. Ook is er een verschil in het gebruiksgemak van de cocktailshaker. Zo zijn er bepaalde cocktailshakers die het beste gebruikt kunnen worden door ervaren cocktailmakers die in het bezit zijn van iets meer skills.

De cocktailshaker is de basis om een cocktail te maken. Daarnaast zijn er nog een aantal tools die het maken van een cocktail makkelijk maken. Namelijk: jiggers, strainers, mudlers en barspoons. De jigger wordt gebruikt om ingrediënten af te meten voor het aantal ml of aantal shots sterke drank. De strainer wordt gebruikt om alle deeltjes uit het drankje te halen zoals een zeef. De mudler wordt gebruikt om fruit en kruiden fijn te stampen. Door de ingrediënten fijn te stampen komt de smaak vrij en de smaak zich goed kan verspreiden in het drankje. En dan natuurlijk de barspoon die ook niet te missen is. Deze wordt gebruikt om ervoor te zorgen dat het drankje goed gemengd is en kan ook worden gebruikt om bepaalde dranken af te meten. 1 barspoon is namelijk 5 ml. Door middel van deze tools maak je thuis de perfecte cocktails in huis.

Bekijk het aanbiedingen overzicht hieronder en vindt de shaker om jouw perfecte cocktail te maken!

Lees meer
Filter direct op merk: YATO - Westmark - Bell

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 5
€ 5 tot € 10
€ 10 tot € 20
€ 20 tot € 50
€ 50 tot € 100+
Laad meer cocktailshaker aanbiedingen