Geüpdatet: 30 Mei 2024

Oogschaduw aanbieding kopen?

Tot 41% korting op alle Oogschaduw

Oogschaduw, een product dat je herkent als klein meisje. Stiekem de oogschaduw en lippenstift uit je moeders make-up doosje halen en op doen zoals moeders dat deed. Althans dat is wat velen van ons dachten te doen. Maar nu dat achter de rug is, is oogschaduw tegenwoordig een product dat je niet kunt missen voor welke look dan ook!

Het leuke aan oogschaduw is dat er voor elke look een oogschaduw is die aangebracht kan worden. Ga je voor een natural look kies dan voor tinten zoals beige, rozige en witte tonen. Dit zijn warme tinten en geven je gezicht toch iets opvallends terwijl het heel erg op de achtergrond blijft. Wil je juist gaan voor een meer opvallendere look kies dan vooral voor de wat diepere kleuren en glimmende tinten. Dit zorgt ervoor dat de ogen geaccentueerd worden.

Daarnaast is het erg belangrijk dat je goed oplet op wat staat bij jouw oogkleur. Omdat elke oogkleur anders is heeft ieder een andere voorkeur voor een bepaalde soort kleur. Voor elke oogkleur is er een bepaalde kleur die je ogen laten opvallen en of juist heel mooi aanvullen. Zo kan een bruine oogschaduw bruine ogen heel mooi laten uitblinken terwijl je zou denken dat dat juist niet opvalt. Het is zeker een kwestie van experimenteren en leren.

Hieronder hebben we verschillende soorten en kleuren oogschaduw aanbiedingen staan. Neem een kijkje en wellicht zit er een leuke aanbieding tussen voor jou!

Lees meer
Filter direct op merk: Bourjois

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 5
€ 5 tot € 10
€ 10 tot € 20+
 
Uitgelicht
L'Or?al Paris Infail Oogschaduw - 301 Pure Blue Shimmer
€4.21
€2.49