Geüpdatet: 22 September 2023

Bronzer aanbieding kopen?

Tot 1% korting op alle Bronzer

Een bronzer zorgt voor een sunkissed glow op je gezicht en geeft een illusie van een contour op het gezicht. Contouren zorgt ervoor dat de pluspunten van het gezicht naar boven komen. Bronzer gebruik je dus om iets meer kleur te geven aan het gezicht zodat het lijkt alsof je lekker een dagje op het strand bent geweest. Meestal wordt een bronzer gebruikt in de winter maanden en de vroeg in de zomer.

Bronzers komen in verschillende vormen: crème, poeder en stick. De meest gebruikt variant is de poeder. De reden waarom deze het meest wordt gebruikt is vanwege het gemak om het aan te brengen en te blenden. De poeder variant is de juiste soort voor als je een vette huid hebt. De poeder zorgt ervoor dat de huid goed kan blijven ademen en blokkeert zo de poriën niet. Heb je een droge huid dan is het handiger om een crème- of stick bronzer te nemen. Dit voorkomt dat er droge plekken ontstaan op het gedeelte waar de bronzer wordt aangebracht. Een crème of stick bronzer heeft een hydraterend karakter en zorgt ervoor dat je huid niet uitdroogt.

Daarnaast is het belangrijk om de juiste kleur bronzer te gebruiken voor de sunkissed glow te bereiken want dat is het uiteindelijke doel. Kies daarom minstens voor een kleur die 1 tot 2 tinten donkerder is dan je eigen huidskleur.

Ook is het belangrijk om de bronzer op de juiste plekken aan te brengen om het effect te optimaliseren. De plekken waar de bronzer wordt aangebracht is voornamelijk onder de jukbeenderen. Om zo een schaduw te creëren en de jukbeenderen in de spotlight te zetten. Het is optioneel om de haarlijn en kaaklijn mee te nemen voor een contour effect.

Lees meer
Filter direct op merk: Rimmel London

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 50+