Geüpdatet: 24 Juli 2024

Highlighter aanbieding kopen?

Tot 1% korting op alle Highlighters

Wil je een glanzende look creëren of wat extra shinen op bepaalde delen van het gezicht maak dan gebruik van een highlighter. Een highlighter zorgt ervoor dat de delen waar je dit product aanbrengt iets meer opvalt dan de rest van het gezicht. Het zorgt er ook voor dat je er fris en wakker uitziet. Ook kan het ervoor zorgen dat je een jongere uitstraling van krijgt.

Highlighters komen in 3 verschillende soorten: poeder, vloeibaar een crème of mouse. Er kan niet gezegd worden dat de ene variant beter is dan de ander want dit hangt van jouw huidtype af. Wat hiermee wordt bedoeld is dat afhankelijk van jouw huidtype blijft een bepaalde soort highlighter beter zitten dan de ander. Bijvoorbeeld als je een vette huid hebt is het handig om een poeder variant te gebruiken in plaats van een vloeibare en voor de droge huid is juist de vloeibare, crème of mouse variant beter.

Waar je ook op moet letten als je een highlighter koopt is de kleur ervan. Dit hangt volledig af van jouw huidskleur en de soort ondertoon die jij hebt. Zo is er voor een koele huid en een roze ondertoon een highlighter in de kleuren roze of zilver het mooist en de voor een huid met een bruine tint en gele of oranje ondertonen een warme highlighter het mooist. Dit zijn highlighter met gele en gouden en koperen kleuren.

Bekijk het aanbiedingen overzicht hieronder en vindt de highlighter die bij jou past! Shopse!

Lees meer
Filter direct op merk: Max Factor - Maybelline - Miss Sporty

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 2
€ 2 tot € 5+