Geüpdatet: 22 Juni 2024

Lippenstift aanbieding kopen?

Tot 68% korting op alle Lippenstiften

Lippenstift, lippenstift en nog meer lippenstift. Veel vrouwen kunnen er niet genoeg van krijgen. Toch maar even dat ene kleurtje uitproberen want die heb ik echt niet. Dat klinkt vast en zeker bekend in de oren.

Een lippenstift is niet alleen een leuk kleurtje voor op je lippen en koop je niet zomaar. Echter zijn er een aantal factoren waar je op let voordat je een lippenstift uitzoekt. Zoals: welke ondertonen passen bij mijn huid en welke kleuren zorgen voor een bepaalde uitstaling. Wil je een frisse, rustige of juist een opvallende look. Ze zijn allemaal verkrijgbaar voor welke look dan ook.

Ook is het belangrijk dat je goed kijkt naar hoe jouw lippen zijn. Heb je gezonde en zachte lippen dan kun je zowat alle lippenstiften opdoen. Maar heb je droge lippen met barstjes of losse velletjes, kies dan voor een lippenstift met hydraterende en voedende elementen erin. Zodat je een leuk kleurtje op hebt en tegelijkertijd ook je lippen verzorgd. Vermijd dan vooral matte en long-lasting lippenstiften. Deze zullen er alleen maar voor zorgen dat je lippen nog meer uitdrogen.

Hieronder kun je allerlei verschillende lippenstiften vinden en dat ook nog een met een korting. Neem snel een kijkje in de aanbiedingen hieronder en misschien zit er nog een lippenstift tussen die je echt niet hebt!

Lees meer
Filter direct op merk: Max Factor

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 10
€ 10 tot € 20
€ 20 tot € 50+
 
Uitgelicht
Lanc?me Absolu Rouge Drama matte lippenstift - 389
€44.00
€24.80
Laad meer lippenstift aanbiedingen