Geüpdatet: 23 Juni 2024

Oogpotlood aanbieding kopen?

Tot 60% korting op alle Oogpotloden

Het oogpotlood is een product die met de jaren mee gaat en zich telkens weer weet te innoveren om zo toch weer in de spotlights te staan. Het oogpotlood is nooit echt weg geweest. Het is dan ook een product die op verschillende manieren gebruikt wordt en daarom niet te missen is in je make-up tasje.

Het oogpotlood wordt gebruikt voor zoals het woord het al zegt, voor de ogen. Het kan in het oog aangebracht worden, daarmee wordt bedoelt op de waterlijn van het oog om zo een strakke blik te creëren. Daarnaast word het ook aangebracht onder het oog ( onder de waterlijn van het oog) tegen de wimperrand aan. En ook boven het oog tegen de wimperrand aan op het ooglid. Dit zorgt ervoor dat er wat extra aandacht naar de ogen gaat door ze te accentueren.

Het leuke aan een oogpotlood is dat ze verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren. Je kunt er zo veel verschillende looks mee creëren en op verschillende manieren en plaatsten aan te brengen. Aanbrengen als een eyeliner kan en is tevens ook de traditionele manier maar aanbrengen als een oogschaduw en mooi uitblenden is ook mogelijk.

Ook wordt het oogpotlood wel eens gebruikt als wenkbrauwpotlood. Het is mogelijk om het oogpotlood op deze manier te gebruiken bij nood. De reden hiervoor is de textuur van het oogpotlood. De textuur is zacht en is gemaakt om gemakkelijk te blenden. Hierdoor is het niet fijn om het te gebruiken voor de wenkbrauwen. Vanwege de grote kans dat het kan uitlopen en vlekken achterlaat op en rondom de wenkbrauwen.

Lees meer
Filter direct op merk: Bourjois

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 5
€ 5 tot € 10
€ 10 tot € 20
€ 20 tot € 50+
 
Uitgelicht
Max Factor Excess Intensity Longwear oogpotlood - 002 Excessive Aqua
€12.99
€5.19