Geüpdatet: 16 April 2024

Lippotlood aanbieding kopen?

Tot 60% korting op alle Lippotloden

Veel vrouwen onderschatten het gebruik en de waarde van een lippotlood. Vaak wordt er gedacht dat een lippenstift alleen wel voldoende is. Het is ook wel mogelijk om een lippenstift alleen te gebruiken maar om het op te doen in combinatie met een lippotlood is net he kleine detailtje wat het afmaakt. Het mooie aan het gebruiken van een lippotlood is dat het een nette en strakke look geeft. Het geeft net dat extraatje waardoor de lippen perfect zijn.

Ook heeft een lippotlood een praktische functie. Want de reden waarom een lippotlood eigenlijk gebruikt wordt is : om de lippenstift op de lippen te houden. Het klinkt raar maar toch is het zo. Vaak gebeurd het wel dat je midden op de dag in de spiegel kijkt en ziet dat je lippenstift is uitgeschoten. Door eerst lippotlood te gebruiken zorg je ervoor dat de lippenstift netjes op zijn plek blijft.

Daarnaast zorgt het gebruiken van een lippotlood er ook voor dat de lippenstift langer blijft zitten in vergelijking met als je alleen een lippenstift gebruikt. Het lippotlood zorgt voor een basis waar de lippenstift zich aan “vast” houd. Als je droge lippen hebt, gebruik dan eerst een hydraterende balsem voor het aanbrengen van het lippotlood en de lippenstift.

Nu dat je weet waarom het belangrijk is om een lippotlood te gebruiken is het tijd om opzoek te gaan naar de lippotlood die bij jouw lippenstift past. Hieronder hebben we de koopjes voor je klaar staan, kijk lekker rond en misschien zit er wel een leuke aanbieding tussen voor jou!

Lees meer
Filter direct op merk: Bourjois

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 5+