Geüpdatet: 30 Mei 2024

Jaloezie aanbieding kopen?

Tot 75% korting op alle Jaloezieën

Jaloezieën kopen voor de beste prijs

Jouw huis heeft nieuwe decoratie voor de ramen nodig. Je stuit tijdens je zoektocht naar de leukste jaloezieën op allerlei soorten en uitvoeringen. En de prijzen verschillen ook enorm. Om je op weg te helpen hebben wij de beste aanbiedingen voor je geselecteerd. Mooie jaloezieën hoeven niet duur te zijn, onderstaand vind je de beste deals zodat je ook goedkoop jaloezieën kunt kopen.

Jaloezieën in de sale kopen bespaart je heel wat geld. Omdat er zoveel aanbod is, is het goed om van tevoren al te bedenken welke jaloezieën je graag in je huis wilt hebben. Ze komen namelijk in nogal wat verschillende uitvoeringen. Zo zijn er jaloezieën van hout en van aluminium. De uitstraling van deze materialen verschilt enorm, dus kijk wat het beste bij jouw interieur past.

Naast materiaalkeuze moet je ook rekening houden met de breedte van de lamel. De houten jaloezieën zijn vaak wat breder, rond de 50 tot 60 mm. Aluminium jaloezieën kun je ook smaller verkrijgen, vanaf 16mm. Het is echt een kwestie van smaak welke breedte je kiest. Toch kan het budget ook meespelen. De bredere lamellen zijn vaak duurder.

Misschien is het volgende niet iets waar je direct rekening mee houdt, maar kijk ook aan welke kant je de jaloezieën wilt bedienen. Bij sommige woningen zitten er hendels in de weg bij ramen en is het van belang dat de bediening van de jaloezie aan een specifieke kant komt. Bekijk op deze pagina de scherpe deals en aanbiedingen, zodat jij de beste prijs betaalt voor de jaloezieën waar jij naar op zoek bent.

Lees meer
Filter direct op merk: Leen Bakker

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 5
€ 5 tot € 10
€ 10 tot € 20
€ 20 tot € 50
€ 50 tot € 100
€ 100 tot € 200+
 
Uitgelicht
Jaloezie hout 50 mm - leem - 160x180 cm - Leen Bakker
€154.00
€45.00
Laad meer jaloezie aanbiedingen