Geüpdatet: 18 Juni 2024

Deurmat aanbieding kopen?

Tot 77% korting op alle Deurmatten

Een deurmat is erg handig en is haast niet te missen! De deurmat is gemaakt om het vuil tussen de schoenen te verwijderen voordat je ergens naar binnen loopt, zodat het vuil niet mee gaat naar binnen. Er bestaan verschillende soorten deurmatten, zoals: droogloopmatten, schoonloopmatten en spaghetti matten en zo voorts.

De matten worden gemaakt van allerlei verschillende soorten materialen. Zo wordt de droogloopmat vaak gemaakt van katoengaren die ervoor zorgen dat de matten het vocht van de schoenen opnemen en is dan ook minder geschikt voor het schoonmaken van de schoenen. Waar dan de spaghettimat wel de schoonmaak werking vervult, als je je schoen op de spaghettimat veegt dan worden vuildelen van de schoenen makkelijk verwijderd door de vinyllussen. De vinyllussen hebben een schrapende werking wat het vuil uit de schoenen halen erg makkelijk maakt!

Om ervoor te zorgen dat de deurmat zijn werk wel goed blijft doen heeft het wel wat onderhoud nodig. Het vergt niet veel aandacht en tijd. Eens in de zoveel tijd kun je de mat uitkloppen of met een stofzuiger erover heen. Matten met een rubberen rug kun je zelfs in de wasmachine doen voor een grondige schoonmaak beurt. Als de mat erg vies is, kun je het beste met een borstel en warm water de mat even schoonpoetsen en dan in de wasmachine doen.

Bekijk het aanbiedingen overzicht hieronder en vindt de deurmat die bij jouw deur past!

Lees meer
Filter direct op merk: Home Affaire

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 1
€ 1 tot € 2
€ 2 tot € 5
€ 5 tot € 10
€ 10 tot € 20
€ 20 tot € 50
€ 50 tot € 100+
 
Uitgelicht
ASTRA Mat Proper Tex 618 Inloopmat, geschikt voor binnen en buiten
€45.99
€24.13
Laad meer deurmat aanbiedingen