Geüpdatet: 17 Juni 2024

Opbergmand aanbieding kopen?

Tot 75% korting op alle Opbergmanden

Een opbergmand is erg praktisch en handig om te hebben. Je zou hem in elke kamer van het huis kunnen gebruiken.

Opbergmanden komen in verschillende designs, maten en soorten. Naast het feit dat ze erg praktisch zijn in gebruik kunnen ze ook een onderdeel van interieur zijn. Er zijn zo veel verschillende modellen en designs. Van de meest basic opbergmanden die van plastic of een andere kunststof zijn gemaakt, met een basic en minimalistische look. Deze opbergmanden komen dan ook vaak in de basic kleuren zoals zwart, wit en grijs. Wil je een simpele en strakke sfeer creëren dan kun je het beste deze opbergmanden soort gebruiken. Voor een nette en opgeruimde look.

Ook komen de opbergmanden in allerlei soorten designs en van verschillende materialen zoals riet, stof of metaal voor. Door het gebruik van verschillende soorten materialen worden er ook verschillende soorten looks gecreëerd. Zo resulteert een metalen opbergmand in een industriële en strakke look. En een rieten opbergmand juist voor een knus en gezellige look.

Verder zijn er ook opbergmanden die je makkelijk kunt opbergen. Zoals onder je bed, tussen de wand en de kast of de kleine opbergmanden die je zelf in je kast kwijt kunt of in de lades. Er is zo veel keus in hoe je je spullen opbergt en waar je de opbergmand neer legt.

Bekijk het aanbiedingen overzicht hieronder en vindt de opbergmand die praktisch is voor jouw woning en waarvan de design past bij het beeld wat jij hebt voor in de kamer. Shopse!

Lees meer
Filter direct op merk: Leen Bakker

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 1
€ 1 tot € 2
€ 2 tot € 5
€ 5 tot € 10
€ 10 tot € 20
€ 20 tot € 50
€ 50 tot € 100+
 
Uitgelicht
Clayre & Eef Zwarte Ijzeren mand (2) 32*32*47 / 25*25*38 cm 6Y3972
€123.25
€68.57
Laad meer opbergmand aanbiedingen