Geüpdatet: 24 Juli 2024

Haarborstel aanbieding kopen?

Tot 13% korting op alle Haarborstels

Haarborstels, ze worden elke dag gebruikt. Voor het verzorgen en stylen van je haar door zowel vrouwen als mannen.

Wat veel mensen niet weten is dat er speciale borstels zijn voor de verschillende types haar en lengtes. Voor dun, dik, krullend of stijl haar. Daarnaast heb je ook verschillende soorten diktes van het haar was zeker ook een rol speelt in welke borstel je kiest. Het belangrijkste aan het gebruik van een borstel is natuurlijk dat de klitten uit het haar worden gehaald. Zodat je haar er netjes en verzorgd uitziet.

Voor de verschillende types haar zijn er speciaal verschillende materialen gebruikt voor de borstels. Zoals het materiaal van de haren van de borstel, dat kan van kunststof zijn of van echte dieren haren, dit is om te voorkomen dat je haar beschadigd wordt. Dit hangt geheel af van wat voor soort haar je hebt.

Ook hebben verschillende soorten borstels verschillende functies. Waar de een alleen bedoeld is om klitten uit het haar te halen wordt de ander gebruikt voor het stylen van je haar. Bijvoorbeeld voor het fohnen van je haar. Zo zijn er borstels die rond zijn, die zorgen voor volume in het haar en kunnen ook gebruikt worden om een slag of krul te maken in het haar. Waar juist de rechthoekige borstels ervoor zorgen dat je haar stijl wordt tijdens het föhnen.

Bekijk alle borstel aanbiedingen hieronder en wellicht zit er een leuke borstel koopje voor jou tussen!

Lees meer
Filter direct op merk: Vitility

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 1
€ 1 tot € 2
€ 2 tot € 5
€ 5 tot € 10
€ 10 tot € 20
€ 20 tot € 50
€ 50 tot € 100+
Laad meer haarborstel aanbiedingen