Geüpdatet: 17 Juni 2024

Stijltang aanbieding kopen?

Tot 17% korting op alle Stijltangen

Een stijltang is een erg handige styling apparatuur voor je haar. Je kunt er zoveel meer mee doen dan alleen je haar stijlen!

De stijltang is bedoel om je haar helemaal stijl te maken. Dit gebeurd meestal door middel van warmte of stoom. Zo zijn er ook stijltangen waar je wat water in doet, dit wordt dan door de stijltang omgezet in stoom en door middel van het stoom kun je dan je haar stijlen in plaats van door de warmte oppervlaktes van de stijltang.

De beste manier om je haar helemaal stijl te krijgen is door je haar te verdelen in verschillende secties zoals de boven en de onderkant van je haar. De secties dan weer onder te verdelen in kleinere plukken. Het haar dan per pluk stijlen voor het optimale resultaat.

Daarnaast is het mogelijk om met een stijltang je haar te krullen. Dit kan door een plukje haar om de stijltang heen te wikkelen en het haar er tussen te laten rollen, zorgt het voor een krul in je haar. Zo kun je dus een slag erin maken, wat losse krullen of juist strakke krullen. Als je eenmaal de techniek onder de knie hebt wil je niet meer anders.

Bekijk het aanbiedingen overzicht hieronder en vindt de stijltang die bij jou past!

Lees meer
Filter direct op merk: Tristar

Filteren
Merken  
Chi
GHD

Toon alle merken


Prijs
€ 0 tot € 10
€ 10 tot € 20
€ 20 tot € 50
€ 50 tot € 100
€ 100 tot € 200
€ 200 tot € 500+
Laad meer stijltang aanbiedingen