Geüpdatet: 21 April 2024

Krultang aanbieding kopen?

Tot 17% korting op alle Krultangen

Heb je een date of ga je een avondje stappen? Dan moet je haar er natuurlijk op z’n best uitzien. Met een krultang gaat dat zeker lukken!

Een krultang is een apparaat waarmee je je haar kunt krullen. Dit apparaat bestaat nu al jaren en voor het bestaan van de krultang waren er allerlei verschillende manieren om je haar te krullen. Denk hierbij aan de roller die je in je haar doet voor het slapen gaan. Het doel was en is om de structuur van je haar te veranderen en zo krullen in je haar te creëren. Door middel van elektriciteit wordt er warmte gewekt in de e krultang. Door de warmte is het mogelijk om de structuur van je haar te veranderen en krullen te creëren die lang blijven zitten.

Er bestaan verschillende soorten krultangen, dit heeft te maken met de schachtbreedte van de tang. De breedte van de tang zorgt namelijk voor verschillende soorten krullen. Ga je voor dunne strakke krullen neem dan een krultang met een hele kleine schachtbreedte, denk hierbij aan een breedte van 10mm tot 16mm. Wil je gaan voor iets grotere krullen zoals de welbekende pijpenkrullen, kies dan een schachtbreedte tussen de 19mm en de 25mm. Of wil je juist een luchtige look met losse en grote krullen, neem dan een krultang met een schachtbreedte van 30 of hoger. Hiermee creëer je een lichte krul/ slag in je haar. Let tijdens het krullen wel op de stand of temperatuur van de krultang. Als de temperatuur of de stand te hoog staat dan zul je je haar beschadigen. Spuit wat haarspray of haarlak in je haar na het krullen en je bent klaar om te gaan.

Bekijk het aanbiedingen overzicht hieronder en wellicht zit de juiste krultang er ook voor jou tussen!

Lees meer
Filter direct op merk: Adler

Filteren
Merken  
Chi

Toon alle merken


Prijs
€ 0 tot € 20
€ 20 tot € 50
€ 50 tot € 100
€ 100 tot € 200
€ 200 tot € 500+
Laad meer krultang aanbiedingen